Incursiune în Medicina Naturistă. Ediția XV-a

Incursiune în Medicina Naturistă. Ediția XV-a
356,00 MDL (89,00 RON)

Disponibilitate: Stoc epuizat

Descriere

Editia a XV-a.
 
Una dintre cele mai vindute carti de medicina naturista din Romania
 
Avantajele pe care ti le ofera natura sint evidente. Se elimina toxinele ce cauzeaza boala si nu mai sint afectate si alte organe. Inca din Antichitate, inteleptii duceau o viata in armo­nie cu natura. De indemnul lor de a trai sanatos trebuie sa tinem seama, folosind cit mai multe alimente netrecute prin foc, reducind carnea din alimentatie, evitind mesele supra­abundente. Valeriu Popa spunea ca ar fi suficient daca am minca un sfert din ceea ce consumam in mod obisnuit.
 
„Trebuie sa avem incredere in capacitatea propriului organism de a se reface conform matricei genetice initiale, care este cea de sanatate. Nimic nu este imposibil cind ai credinta si rabdare. Si eu am trecut, pentru o perioada de timp, prin aceasta disperare, dar Dumnezeu imi indruma pasii si nu ma dau batuta. Am inteles ca boala este rezultatul unor greseli facute cu voie sau fara voie si al unor lectii de viata.”
 
„Intelepciunea din subconstient si imaginatia creatoare pot modela fiecare celula, toate organele, nervii, muschii si, impreuna cu plantele, apa si soarele, pot sa aduca vindecarea. Revelatoare in acest sens sint cuvintele apostolului Marcu: «Toate cite cereti, rugindu-va, sa credeti ca le-ati primit si le veti avea». Credinta este tot gind acceptat de mentalul constient (sub forma de imagine). Esenta divina din noi, adevarul, reprezinta sanatatea, pacea, curatenia, bucuria, libertatea, iubirea.”-- Speranta Anton
 
Din cuprins:

Recomandari pentru cei grav bolnavi • Regimuri recomandate de Valeriu Popa • Program zilnic recomandat de Valeriu Popa pentru cei grav bolnavi (cancer) • Exercitii pentru redre­sare • Reguli generale de sanatate

Despre Autor

Speranta Anton este autoarea mai multor articole si carti avind ca tema vindecarea prin metode naturiste. Volumul Incursiune in medicina naturista, aparut la Editura Polirom, a ajuns la a paisprezecea editie. A mai publicat la Polirom Ghid terapeutic naturist si retete de post (editia I, 2002, editia a II-a, 2003, editia a III-a, 2007, editia a IV-a, 2008).

Detaliile Produsului

Limba: Română
Coperta: Copertă moale
Pagini: 768
Editura: Polirom
Apariția: Octombrie 2012
ISBN: 978-973-46-2655-7
Dimensiuni: 16 x 23,5 cm
Greutatea: 0.7800

Pareri