Încuie toate ușile

Riley Sager

Stoc Limitat

Grăbește-te, produs cu stoc limitat!

Vă mai recomandăm

Pacienta tăcută (LIVRARE: 15 ZILE)

Alex Michaelides

239,00 MDL

Produs disponibil în:

Descriere

CEL MAI BUN ROMAN PSIHOLOGIC AL ANULUI

Fără vizitatori. Fără nopți petrecute în afara apartamentului. Fără să deranjeze alți locatari, toți bogați sau faimoși. Acestea sunt regulile noului job pe care îl obține Jules Larsen, acela de locatar temporar al unui apartament din Bartholomeo, una dintre cele mai mediatizate și misterioase clădiri din New York.

Jules se apropie de o altă locatară de apartament, Ingrid. Când ea îi dezvăluie că Bartholomeo nu este ceea ce pare, Jules respinge ideea, gândindu-se că nu e decât o poveste inventată... până a doua zi, când Ingrid dispare.

Căutând să afle adevărul despre dispariția lui Ingrid, Jules sapă și mai adânc în trecutul sordid al clădirii Bartholomeo și în secretele ascunse între pereții lui. Ceea ce descoperă o face să intre într-o cursă contra cronometru, în încercarea de a expune trecutul ascuns al clădirii și de a scăpa din Bartholomeo înainte ca statutul ei de locatar temporar să devină permanent.

„Un roman plin de adrenalină și întorsături neașteptate.”

— NEW YORK TIMES 

„Riley Sager oferă un thriller psihologic, pe care nu-l poți lăsa din mână. Ceva ce fanii lui Stephen King și Gillian Flynn abia așteaptă.”

— LIBRARY JOURNAL 

Încuie Toate Ușile este o nestemată: scenariu cu ritm rapid și personaje fabuloase. Cea mai bună carte a lui Riley Sager de până acum!”

— KATE MORETTI

„Bartholomeo este o clădire de apartamente cu secrete terifiante. Veți da peste niște răsturnări uimitoare și surprize alarmante pe fiecare hol întunecat. E prea târziu să mai încuiați ușile — groaza este deja înăuntru. Thrillerul meu favorit!”

— ROBERT LAWRENCE STINE

Despre Autor

Riley Sager este autor de thrillere, laureat al premiului ITW Thriller Award. Primul thriller al lui Riley, Fetele Finale, a devenit un Bestseller Național și Internațional și a fost numit „Primul mare thriller din 2017” de către Stephen King. Drepturile de traducere au fost vândute în peste douăzeci de țări.

Romanul „Încuie Toate Ușile”, a devenit Bestseller New York Times, Publishers Weekly și USA Today. În prezent se lucrează la o ecranizare de către Paramount.

Mai multe informații

Limba: Română
Pagini: 344
Apariția: 2021
Coperta: Copertă moale
Dimensiuni: 13 x 20 cm
ISBN: 978-9975-3420-6-3