Incredibilul Pelerinaj al lui Harold Fry

Mai multe poze

Incredibilul Pelerinaj al lui Harold Fry
186,00 MDL (46,50 RON)

Disponibilitate: Stoc epuizat

Descriere

Tulburat de scrisoarea de rămas-bun primită de la Queenie Hennessy, o fostă colegă de serviciu pe care nu o mai văzuse de douăzeci de ani, Harold Fry, un pensionar dintr-un mic oraș din sudul Angliei, iese să pună la poștă câteva rânduri de răspuns. Dintr-un impuls irezistibil și necugetat, pornește însă pe jos către spitalul unde este internată Quennie, convins că aceasta va avea puterea să rămână în viață până la sosirea lui.

 Fără ghete de drumeție, hartă sau telefon, Harold Fry își începe neobișnuitul pelerinaj preț de opt sute de kilometri, cu credința că prietena lui va continua să trăiască atâta timp cât el continuă să meargă. Timp de optzeci și șapte de zile, traversează Anglia de la nord la sud, purtându-și crucea ratării şi a greşelilor din trecut, în speranţa izbăvirii.

Ca orice „pelerin“ al căutării de sine, Harold Fry de la începutul romanului nu este acelaşi Harold Fry de la sfârşitul lui.

 

Despre Autor


 

Rachel Joyce este o scriitoare britanică, autoarea a peste douăzeci de piese de teatru radio fonic premiate pentru BBC Radio 4. A început să scrie după o carieră de douăzeci de ani în lumea teatrului şi a televiziunii, în care a jucat roluri principale pentru Royal Shakespeare Company, Royal National Theatre etc., recompensate cu numeroase premii.

Romanul ei de debut, Incredibilul pelerinaj al lui Harold Fry, a fost tradus în 34 de limbi şi a devenit bestseller internaţional. Al doilea roman, Perfect, a fost publicat în 2013 şi a fost primit cu mare entuziasm de critica de specialitate, dar şi de publicul larg. Trăieşte împreună cu familia ei la o fermă din Gloucestershire.

Detaliile Produsului

Limba: Română
Coperta: Copertă moale
Pagini: 336
Editura: Litera
Apariția: Octombrie 2014
ISBN: 978-606-741-106-5
Dimensiuni: 12 x 19 cm
Greutatea: 0.3500

Pareri