Încrederea. Cheia Succesului în Afaceri, Profesie şi Viaţa Personală

Mai multe poze

Încrederea. Cheia Succesului în Afaceri, Profesie şi Viaţa Personală
177,00 MDL (39,68 RON)

Disponibilitate: Stoc epuizat

Descriere

Increderea este o resursa foarte importanta pentru companii, institutii, dar si in viata profesionala si personala a fiecaruia. Cartea incearca sa demonstreze acest adevar, pe care deseori tindem sa-l uitam. Aceasta carte a primit in 2004 unul dintre premiile MCa (Management Consultancies association), atribuit lucrarilor din domeniul managementului.

Autorii analizeaza increderea in diferite tipuri de relatii: dintre companii si clientii lor, dintre parteneri de afaceri, dintre liderii unei firme si angajatii sai si totodata importanta increderii si diferentele dintre atitudinile oamenilor din diferite culturi fata de aceasta. Lucrarea poate fi citita in acelasi timp ca un indrumar de castigare si pastrare a increderii, oferind indicatii utile in acest sens.

Ea se adreseaza in special celor ce activeaza in lumea afacerilor, insa si tuturor celor care vor sa inteleaga importanta increderii in viata sociala.

Sally Bibb este specialista in teoria organizatiilor. Ea este editorul seriei Truth about Business la Editura Marshall Cavendish/Cyan Books si director al Group Sales Development. Jeremy Kourdi este consultant de afaceri si autorul unei serii de carti de succes. El a lucrat cu organizatii importante din domeniul afacerilor, precum The Economist Group, London Business School si IMD.

Detaliile Produsului

Limba: Română
Coperta: Copertă moale
Pagini: 240
Editura: All
Apariția: 2009
ISBN: 9789735717599
Greutatea: 0.4000

Pareri

Bestseller.md îți mai recomandă: