Începe cu ce nu-ţi place (LIVRARE: 15 ZILE)

Brian Tracy

La comandă

Livrare în decurs de 15 zile!

Descriere

Începe cu ce nu-ţi place! (Eat That Frog!) te învaţă cum să scapi de factorii inhibanţi sau restrictivi, de toate acele lucruri neplăcute pe care le amâni întruna sperând să scapi de ele. Cărțile acestea sunt lecții de viață. Pentru noi toți.  

Începe cu ce nu-ţi place (Eat That Frog), pornește de la o idee simplă: nu ai niciodată timp să termini tot ce trebuie făcut şi apar întotdeauna lucruri sau stări parazite, care te opresc să faci ce e mai important. Soluția pe care Tracy o explică pe parcursul a 21 de reguli pornește de la respectarea a trei principii: cel al capacității de decizie, cel al disciplinei și cel al determinării.

Brian Tracy are mereu alături metafora broaștei, acel ce nu-ți place din titlul cărții, lucrul pe care trebuie să-l faci, dar, pentru că este neplăcut, îl ocolești. El va ajunge să te domine, şi fiindcă l-ai tot amânat, s-ar putea să iasă mai rău! 

 

Despre Autor


 

Brian Tracy deţine funcţiile de chairman şi CEO la Brian Tracy International, o companie specializată în instruirea şi dezvoltarea persoanelor şi a organizaţiilor. E preşedintele Universităţii Brian Tracy şi ocupă poziţia de Chief Learning Officer al iLearning Global.com.

Înainte de a-şi fonda propriile companii, a avut cariere de succes în marketing şi vânzări, investiţii, proprietăţi imobiliare, consultanţă în management şi alte câteva domenii conexe.

A fost consultant pentru mai mult de 1 000 de companiişi a vorbit în faţa a peste 4 000 000 de oameni, în cadrula peste 4 000 de conferinţe şi seminarii, desfăşurate pe tot cuprinsul Statelor Unite, în Canada, precum şi în alte40 de ţări. În calitate de orator apreciat în întreaga lume,Tracy îşi susţine discursurile în faţa a peste 250 000 deascultători anual.

Seminariile sale vizează dezvoltarea personală şi profesională şi sunt structurate pe teme precum leadership, vânzări, stimă de sine, obiective, strategie, creativitate şi psihologia succesului, aceste evenimente desfăşurându-se în faţa multor persoane cu funcţii executive provenind din cele mai importante corporaţii americane.

Are o experienţă profesională de 30 de ani în domenii precum economia, istoria, afacerile, filozofia şi psihologia.

A călătorit şi a lucrat în peste 80 de ţări de pe toate continentele şi cunoaşte patru limbi.

Este autorul a peste 45 de cărţi care au devenit bestseller şi care au fost traduse în zeci de limbi. A elaborat peste 300 de programe de învăţare audio şi video, care, de asemenea, au fost traduse în mai multe limbi. Printre cărţile sale apărute la Curtea Veche Publishing se numără Viitorul depinde de tine (2003), Realizarea ţelurilor(2006), Începe cu ce nu-ţi place (2008) şi Cum conduc cei mai buni lideri (2010). 

Mai multe informații

Limba: Română
Pagini: 120
Apariția: Septembrie 2015
Coperta: Copertă moale
Dimensiuni: 13 x 20 cm
ISBN: 978-606-588-765-7