Înainte să Adorm (LIVRARE: 15 ZILE)

S.J. Watson

La comandă

Livrare în decurs de 15 zile!

Vă mai recomandăm

  Jocurile Foamei, Vol. 1 (LIVRARE: 15 ZILE)

Suzanne Collins

400,00 MDL

Descriere

Ne definim prin amintirile noastre. Dar dacă ne-am trezi brusc fără ele? Dacă am uita dintr-odată cum ne cheamă, cine suntem, de unde venim, pe cine iubim? Cel mai vândut debut britanic, după seria Harry Potter a lui J.K. Rowling.

Are 47 de ani şi e scriitoare. Se trezeşte în fiecare dimineaţă neştiind unde se află. O formă rară de amnezie o împiedică să reţină informaţii mai mult de 24 de ore. Crede că are cu 20 de ani mai puţin, că este singură şi că are întreaga viaţă înainte. Dar descoperă că locuieşte cu soţul ei, Ben, şi că majoritatea deciziilor importante din viaţa sa au fost deja luate. Doctorul ei o sfătuieşte să ţină un jurnal care o ajută să-şi recompună amintirile de la o zi la alta. Dar într-o zi deschide jurnalul şi citeşte: «Să nu ai niciodată încredere în Ben».

O cheamă Christine. Jurnalul vieţii ei se numeşte - înainte să adorm.

Ai intrat deja în viaţa ei.

Cartea a fost inclusă de către Bestseller.md în topul celor mai bune 7 cărți ecranizate în 2014. Vezi Infografic!

 

Bestseller Internațional


 

Apărut în Anglia în 2011, Înainte să adorm este un thriller psihologic aclamat deopotrivă de public şi de critici. O carte vândută în peste 40 de ţări, care a devenit bestseller încă de la apariţie în SUA, Marea Britanie, Canada, Franţa, Germania, Bulgaria, Olanda şi Belgia.

Drepturile de ecranizare au fost vândute casei de producţie a celebrului regizor Ridley Scott. Rowan Joffe, scenaristul thrillerului 28 Weeks Later şi al dramei The American, va adapta cartea pentru marele ecran.

 

Recenzii


 

”Un roman desăvârşit. Structura lui e atât de ameţitoare, încât te face aproape să nu mai fii atent la stilul minunat în care e scris.” - The Guardian, ziar britanic

”Acest fermecător roman este în egală măsură un portret al impactului profund pe care boala îl are asupra personajului principal şi un thriller care te ţine cu sufletul la gură, fără să-i poţi anticipa vreo clipă finalul.” - Booklist, publicație americană

”Pur şi simplu, cel mai bun roman de debut pe care l-am citit vreodată.” - Tess Cerritsen, scriitoare americană de thriller

 

Vezi Trailerul Cărții


 

 

Despre Autor


 

SJ WatsonÎn 2008, SJ. Watson era un ORL-ist de 37 de ani, care lucra cu copii hipoacuziei. El s-a înscris la un curs de şase luni organizat de Faber Academy destinat celor care doresc să înveţe să scrie romane.

Trei ani mai târziu, Watson scrie Înainte să adorm: un roman care face senzaţie pe scena literară internaţională.

În câteva luni, drepturile de publicare ale cărţii au fost vândute deja în 40 de ţări, iar Hollywood-ul a cumpărat proiectul de adaptare cinematografică, propunând o distribuţie de zile mari.

www.sjwatson-books.com

 

Mai multe informații

Limba: Română
Pagini: 440
Apariția: 2011
Coperta: Copertă moale
Dimensiuni: 13 x 20 cm
ISBN: 978-973-707-514-7