Înainte să Adorm (LIVRARE: 7 ZILE)

Înainte să Adorm (LIVRARE: 7 ZILE)
224,00 MDL

Disponibilitate: Stoc Limitat

Livrare prin Curier
  • În Chișinău: 24 de ore
  • În Moldova: 2-3 zile

Grăbește-te, produs cu stoc limitat!

Produs disponibil în:

Librăria Bestseller din or. Chișinău:

Adresa Telefon Stoc
Vezi pe hartă TELECENTRU str. Drumul Viilor 36/1 069-003-400 Stoc limitat

Descriere

Ne definim prin amintirile noastre. Dar dacă ne-am trezi brusc fără ele? Dacă am uita dintr-odată cum ne cheamă, cine suntem, de unde venim, pe cine iubim? Cel mai vândut debut britanic, după seria Harry Potter a lui J.K. Rowling.

Are 47 de ani şi e scriitoare. Se trezeşte în fiecare dimineaţă neştiind unde se află. O formă rară de amnezie o împiedică să reţină informaţii mai mult de 24 de ore. Crede că are cu 20 de ani mai puţin, că este singură şi că are întreaga viaţă înainte. Dar descoperă că locuieşte cu soţul ei, Ben, şi că majoritatea deciziilor importante din viaţa sa au fost deja luate. Doctorul ei o sfătuieşte să ţină un jurnal care o ajută să-şi recompună amintirile de la o zi la alta. Dar într-o zi deschide jurnalul şi citeşte: «Să nu ai niciodată încredere în Ben».

O cheamă Christine. Jurnalul vieţii ei se numeşte - înainte să adorm.

Ai intrat deja în viaţa ei.

Cartea a fost inclusă de către Bestseller.md în topul celor mai bune 7 cărți ecranizate în 2014. Vezi Infografic!

 

Bestseller Internațional


 

Apărut în Anglia în 2011, Înainte să adorm este un thriller psihologic aclamat deopotrivă de public şi de critici. O carte vândută în peste 40 de ţări, care a devenit bestseller încă de la apariţie în SUA, Marea Britanie, Canada, Franţa, Germania, Bulgaria, Olanda şi Belgia.

Drepturile de ecranizare au fost vândute casei de producţie a celebrului regizor Ridley Scott. Rowan Joffe, scenaristul thrillerului 28 Weeks Later şi al dramei The American, va adapta cartea pentru marele ecran.

 

Recenzii


 

”Un roman desăvârşit. Structura lui e atât de ameţitoare, încât te face aproape să nu mai fii atent la stilul minunat în care e scris.” - The Guardian, ziar britanic

”Acest fermecător roman este în egală măsură un portret al impactului profund pe care boala îl are asupra personajului principal şi un thriller care te ţine cu sufletul la gură, fără să-i poţi anticipa vreo clipă finalul.” - Booklist, publicație americană

”Pur şi simplu, cel mai bun roman de debut pe care l-am citit vreodată.” - Tess Cerritsen, scriitoare americană de thriller

 

Vezi Trailerul Cărții


 

 

Despre Autor


 

SJ WatsonÎn 2008, SJ. Watson era un ORL-ist de 37 de ani, care lucra cu copii hipoacuziei. El s-a înscris la un curs de şase luni organizat de Faber Academy destinat celor care doresc să înveţe să scrie romane.

Trei ani mai târziu, Watson scrie Înainte să adorm: un roman care face senzaţie pe scena literară internaţională.

În câteva luni, drepturile de publicare ale cărţii au fost vândute deja în 40 de ţări, iar Hollywood-ul a cumpărat proiectul de adaptare cinematografică, propunând o distribuţie de zile mari.

www.sjwatson-books.com

 

Cine a cumpărat acest produs, a mai cumpărat:

Detaliile Produsului

Limba: Română
Coperta: Copertă moale
Pagini: 440
Brand: Trei
Apariția: 2011
ISBN: 978-973-707-514-7
Dimensiuni: 13 x 20 cm
Greutatea: 0.3620

Pareri

Părerile Clienților 4 item(s)

Absolut superba
Pur si simplu, este o altfel de carte! Absolut superba! M-a tinut cu sufletul la gura, n-am putut sa ma desprind de ea pana cand nu am terminat-o si mi-as fi dorit sa mai continue. Merita!
Evaluarea
Parerea lui Alina / (Plasată la data 18.11.2012)
O recomand cu căldură.
Cel mai fascinant aspect al cărții este faptul că își are rădăcinile în viața comună de zi cu zi. Pornește din cotidian și pășește cu pași terifianți spre necunoscut. Pe măsură ce lectura progresează îți dai seama că ceva nu e în regulă. Realizezi cine ar putea fi de vină dar nu și de ce. Din acest aspect, aceasta carte constituie un excelent roman psihologic.

Fiecare pagină vă va ține în suspans, fără a va da vreo posibilitate
de a vă opri înainte de final. O recomand cu căldură.
Evaluarea
Parerea lui Alexa / (Plasată la data 18.11.2012)
Mi-a placut cartea
Mi-a placut cartea, usoara, captivanta, am citit-o pe nerasuflate:)
Evaluarea
Parerea lui Nico / (Plasată la data 18.11.2012)
inainte sa adorm
Super! Interesant si ametitor... Parerea lui irina / (Plasată la data 10.03.2012)