Înainte de Ispită

Înainte de Ispită
220,00 MDL

Disponibilitate: Stoc epuizat

Livrare
  • În Chișinău: 24 de ore (Livrare Gratis de la 599 MDL)
  • În Moldova: 2-3 zile (Livrare Gratis de la 599 MDL)

Descriere

Grace Fox si-a otravit sotul in ianuarie 1953

A fost judecata pentru crima si apoi spanzurata.

Dar a fost cu adevarat vinovata?

Intrerupandu-si o cariera de succes la Hollywood, unde ani la rand a scris muzica pentru filme de Oscar, Chris Lowndry se intoarce in Yorkshire-ul natal pentru a locui in conacul izolat Kilnsgate si a-si gasi linistea dupa moartea prematura a sotiei sale. Tot ce vrea acum e sa-si compuna sonata pentru pian. Dar curand afla de tulburatoarea istorie a conacului si e sedus de povestea tragica a lui Grace Fox, petrecuta in urma cu saizeci de ani. Si cu cat descopera mai multe despre viata acesteia, cu atat devine mai obsedat sa aduca la lumina adevarul despre acea misterioasa noapte de ianuarie si sa demonstreze nevinovatia lui Grace.

„O poveste captivantă care aminteşte nu numai de Hollywoodul de odinioară, dar şi de epoca de aur a romanelor britanice în tradiţia Agathei Christie şi a lui Daphne du Maurier. —  Wall Street Journal

O explorare fascinantă şi plină de suspans a culpabilităţii, a limitelor responsabilităţii personale, a sacrificiului de sine şi a mântuirii, culminând cu o uluitoare şi cutremurătoare revelaţie!

„…o intrigă labirintică şi personaje excelent construite…” — Observer

„…un mister nuanţat, obsedant…” — Daily Express

„Una dintre cele mai talentate voci din literatura poliţistă contemporană.” — Publishers Weekly

„Peter Robinson îşi merită pe deplin locul în liga, dacă nu chiar în fruntea ligii celor mai mari scriitori britanici de romane poliţiste.” — The Times

Peter Robinson este unul dintre cei mai celebri autori de romane politiste de azi, cartile sale figurand constant pe listele de bestselleruri internationale, fiind traduse deja in nouasprezece limbi si castigand numeroase premii atat in Marea Britanie, cat si in Statele Unite si Canada.Cartea Inainte de ispita a fost publicata la editura Leda in anul 2013.

Cine a cumpărat acest produs, a mai cumpărat:

Detaliile Produsului

Limba: Română
Coperta: Copertă moale
Pagini: 512
Editura: Leda
Apariția: Februarie 2013
ISBN: 978-973-102-564-3
Dimensiuni: 10,5 x 17,5 cm
Greutatea: 0.6200

Pareri