În Sfârşit, Nefumător: Metoda Uşoară a lui Allen Carr

În Sfârşit, Nefumător: Metoda Uşoară a lui Allen Carr
152,00 MDL

Disponibilitate: Stoc epuizat

Livrare
  • În Chișinău: 24 de ore (Livrare Gratis de la 599 MDL)
  • În Moldova: 2-3 zile (Livrare Gratis de la 599 MDL)

Carte disponibilă în:

Adresa Telefon Stoc
Vezi pe hartă Bestseller din Chișinău (Telecentru) str. Drumul Viilor 36/1 022-993-992 Stoc limitat

Descriere

Bestseller Internațional

Printre bestsellurile lui Allen Carr se numară cartea de față (Allen Carr's Easy Way to Stop Smoking, vândută numai până în 1999 în peste 2 milioane de exemplare, (potrivit mentiunii de pe coperta editiei a treia), The Only Way to Stop Smoking Permanently, Allen Carr's Easyweigh to Lose Weight, How to Stop Your Child Smoking, The Easy Way to Enjoy Flying - Editura Humanitas.

Descrierea Cărții

Dacă eşti fumător/fumătoare şi ai cumpărat cartea pentru tine, singurul lucru pe care trebuie să-l faci e s-o citeşti. Şi ţi se recomandă să fumezi în timpul lecturii!

Dacă eşti nefumător/nefumătoare şi ai cumpărat cartea pentru cineva drag ţie, nu trebuie decât să-l convingi s-o citească. Dacă nu-l poţi convinge, citeşte-o tu, pentru că ultimul capitol te învaţă cum să transmiţi mesajul cărţii celor din jur. Şi - mai important decât orice - cum să-ţi împiedici copiii să se apuce de fumat.

Metoda uşoară a lui Allen Carr are peste 90% şanse de succes. Ea se bazează pe experienţa proprie a autorului, care după o lungă „carieră" de mare fumător a trecut brusc de la 100 de ţigări pe zi la zero. Consecinţa a fost cartea de faţă, cu traduceri în mai toate limbile globului şi multe milioane de exemplare vândute, şi clinicile „Allen Carr" din întreaga lume, celebre pentru faptul că îţi rambursează banii dacă nu reuşesc să te vindece de fumat.

Video despre Carte


Despre Autor

Allen Carr, de profesie contabil, fumător de până la 100 de țigări pe zi, a încercat zădarnic, de nenumărate ori, să se lase de fumat, până când, în 1983, a descoperit Metoda ușoară (Easy Way) care îi poartă astăzi numele. A înființat o rețea internațională de clinici „Allen Carr“ pentru vindecarea fumatorilor de adicție, a extins Metoda ușoară la alte situații (dependență de alcool, controlul greutății etc.), a publicat cărți – traduse ulterior în peste 20 de limbi – insoțite adesea de versiuni video, audio sau CD–ROM.

www.allencarrseasyway.com

Cine a cumpărat acest produs, a mai cumpărat:

Detaliile Produsului

Titlu Original: Allen Carr's Easy Way to Stop Smoking
Limba: Română
Coperta: Copertă moale
Pagini: 204
Editura: Humanitas
Apariția: Iunie 2014
ISBN: 978-973-50-4350-6
Dimensiuni: 13 x 20 cm
Greutatea: 0.3000

Pareri