În sfârşit nefumătoare. Metoda uşoară a lui Allen Carr [Carte Electronică]

În sfârşit nefumătoare. Metoda uşoară a lui Allen Carr [Carte Electronică]

Preț de Listă: 78,99 MDL (19,75 RON)

Preț: 39,50 MDL (9,88 RON)

Economisești: 39,49 MDL (9,87 RON) (49%)

Downloadează Gratuit un Fragment
Ediție Print (PDF)

* cîmpuri obligatorii

Preț de Listă: 78,99 MDL (19,75 RON)

Preț: 39,50 MDL (9,88 RON)

Economisești: 39,49 MDL (9,87 RON) (49%)

Achită online cu LiberCard în 3 rate cu 0%!

Descriere

Metoda uşoară a lui Allen Carr şi-a dovedit până acum eficacitatea deopotrivă în rândul femeilor şi al bărbaţilor. Femeile se confruntă însă cu mai multe probleme în încercarea de a se lăsa de fumat, şi aceasta pentru că sunt supuse unor asocieri mai puternice, vehiculate intens în societate, precum asocierea dintre ţigări şi modă.

Ca răspuns la preocupările specific feminine în procesul de înlăturare a nicotinei din viaţa lor, Allen Carr demontează în această carte toate miturile şi prejudecăţile încurajate de producătorii de tutun, de societate, dar şi de metodele de renunţare la fumat cu ajutorul voinţei. Teza lui susţine că te poţi opri din fumat chiar astăzi, simplu, pentru totdeauna, fără să fie nevoie de voinţă şi fără să iei în greutate. Miile de scrisori de mulţumire din partea cititoarelor foste fumătoare stau mărturie că metoda uşoară funcţionează.

„Pentru prima dată în viaţă mă simt liberă!“ – Woman's Journal

„Allen Carr aruncă în aer mitul potrivit căruia e greu să te laşi de fumat.“ – The Times

„Metoda uşoară m-a ajutat să fac un lucru pe care-l socoteam imposibil – să renunţ la ţigări brusc, după treizeci de ani de fumat. E pur şi simplu un miracol.“ – Anjelica Huston

 

Despre Autor


 

Allen Carr, de profesie contabil, fumator de pana la 100 de tigari pe zi, a incercat zadarnic, de nenumarate ori, sa se lase de fumat, pana cand, in 1983, a descoperit Metoda usoara (Easy Way) care ii poarta astazi numele. A infiintat o retea internationala de clinici „Allen Carr“ pentru vindecarea fumatorilor de adictie, a extins Metoda usoara la alte situatii (dependenta de alcool, controlul greutatii etc.), a publicat carti – traduse ulterior in peste 20 de limbi –, insotite adesea de versiuni video, audio sau CD–ROM.

Printre bestsellurile sale se numara cartea de fata (Allen Carr's Easy Way to Stop Smoking, vanduta numai pana in 1999 in peste 2 milioane de exemplare, (potrivit mentiunii de pe coperta editiei a treia), The Only Way to Stop Smoking PermanentlyAllen Carr's Easyweigh to Lose WeightHow to Stop Your Child SmokingThe Easy Way to Enjoy Flying.

Clinicile „Allen Carr“ sunt frecventate de sute de mii de persoane si au o rata de succes de peste 90%, evaluata prin procentajul (de sub 10%) al fumatorilor carora, dat fiind ca nu reusesc totusi sa se lase cuMetoda usoara, li se returneaza suma platita. | www.allencarrseasyway.com

Cine a cumpărat acest produs, a mai cumpărat:

Detaliile Produsului

Titlu Original: Allen Carr’s Easy Way for Women to Stop Smoking
Limba: Română
BRAND: Humanitas
Apariția: Februarie 2016
ISBN: 978-973-50-5143-3
Compatibil cu: iPhone, iPad, Android
Pagini Ediție Print: 280

Pareri