În Sfârșit, Dragostea

În Sfârșit, Dragostea
99,00 MDL (23,18 RON)

Disponibilitate: Stoc epuizat

Descriere

Prințul Ivan al Rusitaniei este nevoit să abandoneze viața fără griji pe care a dus-o până acum și să-și găsească o mireasă – de preferat, foarte frumoasă, tânără și bogată, care să-i ofere un moștenitor. Iar acest lucru trebuie să se întâmple cât mai curând, căci vărul său, prințul Peter, este hotărât să-l împiedice cu orice preț să-și atingă scopul, căci dorința lui de răzbunare este la fel de mare ca și aceea de a-i prelua tronul.

Pericolul îl urmărește pe Ivan din Rusitania la Paris și la Londra, unde prințul o întâlnește pe Lady Cecilia Beaumont, cea care poate să-l ajute să-și găsească mireasa mult dorită. Stilată, bogată și sătulă de vânătorii de zestre, Lady Cecilia a renunțat la visul unei căsătorii din dragoste, așa că își dedică timpul și eforturile clinicii pe care a fondat-o. Însă soarta îi arată că niciodată nu este prea târziu pentru a te îndrăgosti; curând, nu numai inima îi este în pericol, ci și viața, când în cercul ei de prieteni se strecoară fermecătorul prinț Peter și voluptuoasa contesă Natașa – și nici unul nu este cum pare la prima vedere.

Ce se întâmplă când Ivan și Cecilia trebuie să lupte pentru propria viață și fericire descoperiți în pasionantul roman al Barbarei Cartland.

 

Despre Autor


 

Barbara Cartland este cel mai prolific autor al secolului XX, cu cele 732 de cărți, traduse până în prezent în 38 de limbi.

Supranumită „Regina romanelor de dragoste”, a înregistrat vânzări uluitoare, care au depășit 1 miliard de exemplare în întreaga lume.

Detaliile Produsului

Limba: Română
Coperta: Copertă moale
Pagini: 208
Editura: Litera
Apariția: Aprilie 2015
ISBN: 978-606-741-342-7
Dimensiuni: 10,7 x 17,7 cm
Greutatea: 0.2000

Pareri