În Numele Sângelui Nespurcat

Mai multe poze

În Numele Sângelui Nespurcat
199,00 MDL (49,75 RON)

Disponibilitate: Stoc epuizat

Descriere

In numele singelui nespurcat este cel de-al doilea roman al seriei Aventurile capitanului Alatriste.

De data aceasta, personajul principal este angajat de capul unei familii catolice cu ascendenta evreiasca sa patrunda intr-o manastire pentru a-i salva viata fiicei lui, a carei virtute este in primejdie. Tatal copilei nu poate face nimic, pentru ca preotul manastirii ameninta sa dea in vileag faptul ca familia lor are „singele spurcat”. In timp ce Alatriste se lupta sa salveze ostatica de la moartea pe rug, este atras din ce in ce mai adinc intr-o conspiratie care ajunge sa aiba legaturi cu insasi Inchizitia Spaniola.

Un roman de aventuri ce ofera informatii istorice bogate si isi tine cititorii cu sufletul la gura pina la ultima pagina.

Despre Autor

Arturo Perez-Reverte s-a nascut in 1951, la Cartagena. In tinerete a facut scufundari si a lucrat pe un petrolier. A desfasurat o intensa activitate jurnalistica in presa scrisa, radio si televiziune si a fost corespondent de razboi vreme de peste douazeci de ani in diferite tari din Africa, America Latina si Europa. A fost prezent in punctele fierbinti de pe glob, relatind despre Revolutia din Romania, Razboiul din Golf, razboaiele din Croatia si din Bosnia. Debuteaza in 1986 cu romanul Husarul, urmat de Maestrul de scrima (1988). Adevaratul succes i-l va aduce insa Tabloul flamand (1990), distins, in Franta, cu Grand Prix Annuel de Litterature Policiere. Clubul Dumas (1993) va cunoaste, de asemenea, un urias succes in Spania si in lume. De o mare popularitate se va bucura si seria romanelor de aventuri avindu-l ca personaj pe capitanul Alatriste.

Detaliile Produsului

Limba: Română
Coperta: Copertă moale
Pagini: 272
Editura: Polirom
Apariția: 2007
ISBN: 978-973-46-0589-7
Dimensiuni: 10,6 x 18 cm
Greutatea: 0.3000

Pareri

Bestseller.md îți mai recomandă: