În mare sunt crocodili

În mare sunt crocodili

Preț de Listă: 158,00 MDL (39,50 RON)

Preț: 79,00 MDL (19,75 RON)

Economisești: 79,00 MDL (19,75 RON) (50%)

Disponibilitate: Stoc epuizat

Descriere

Dacă te naşti în Afganistan, se poate întâmpla ca cineva să ridice pretenţii asupra vieţii tale, chiar dacă eşti un copil înalt cât o capră şi unul dintre cei mai buni jucători de Buzul-bazi. Tatăl tău a murit muncind pentru un om bogat, încărcătura din camionul pe care-l conducea a dispărut, şi tu ar trebui să reprezinţi despăgubirea. Într-o zi, mama ta iţi spune că trebuie să faceţi o călătorie.

Te însoţeşte în Pakistan, te pune să-i promiţi că vei deveni un om de bine şi te lasă singur.

Cu gestul acesta tragic de iubire începe prematura viaţă adultă a lui Enaiatollah Akbari şi incredibila călătorie ce-l va duce în Italia, trecând prin Iran, Turcia şi Grecia. O odisee prin care a cunoscut josnicia şi nobleţea oamenilor şi care, în ciuda tuturor vicisitudinilor, n-a reuşit să-l facă să-şi piardă ironia şi nici să-i şteargă de pe chip formidabilul zambet.  

 

Despre Autor


 

Născut în 1972 la Torino, Fabio Geda este un romancier italian care lucrează cu copiii cu dizabilităţi. El colaborează cu mai multe ziare şi reviste italiene şi predă cursuri de scriere creativă la cea mai faimoasă şcoală italiană de literatură (Scuola Holden din Torino).

Cărți publicate: Singur pe stradă, 2007 (Per il resto del viaggio ho sparato agli indiani, selecționat pentru Premiul Strega și câștigător al Premiului Maria Rusconi), L’esatta sequenza dei gesti, 2008 (câștigător al Premiului Cititorilor din Lucca). Cartea Nel mare ci sono i coccodrilli (În mare sunt crocodili) a reprezentat un succes internaţional, fiind tradusă în peste 30 de ţări.

Detaliile Produsului

Limba: Română
Coperta: Copertă moale
Pagini: 146
Editura: Allfa
Apariția: Mai 2011
ISBN: 978-973-724-308-9
Dimensiuni: 13 x 20 cm
Greutatea: 0.2200

Pareri