În Lipsa Iubirii

În Lipsa Iubirii
95,00 MDL

Disponibilitate: Stoc epuizat

Livrare
  • În Chișinău: 24 de ore (Livrare Gratis de la 599 MDL)
  • În Moldova: 2-3 zile (Livrare Gratis de la 599 MDL)

Descriere

Ce trebuie să se întâmple pentru ca viaţa ordonată şi tihnită a unui psihiatru faimos să fie complet bulversată? Ce mai reprezintă cuvintele dacă doar ne mint? Ce mai înseamnă dragostea dacă este doar sex? În lipsa iubirii, un roman al pierderilor şi absenţelor, încearcă să dea un răspuns la aceste întrebări, chiar dacă, aşa cum spune Milan Kundera, „înţelepciunea romanului este înţelepciunea nesiguranţei“.

Lipsa iubirii înseamnă defect, greşeală, absenţă sau carenţă. În romanul extraordinar al Paulei Izquierdo, toate aceste aspecte ale fiinţei umane încap într-un compendiu al miilor de adevăruri relative.

Despre Autoare

Paula Izquierdo (n. 1962, Madrid) este doctoranda in Psihologie. Paula Izquierdo a colaborat cu re ABC Cultural si a publicat mai multe carti.

Cele mai cunocute dintre cartile sale sunt La vida sin secreto (1997) sau El hueco de tu cuerpo. In anul 2000 a castigat Premio de Narrativa Breve de la UNED pentru eseul Sin prisa In 2008, publica Dependente de sex sau amante care se bucura de aprecierea specialistilor.

Cine a cumpărat acest produs, a mai cumpărat:

Detaliile Produsului

Titlu Original: -
Titlu în Traducere: N/A
Limba: Română
Coperta: Copertă moale
Pagini: -
Editura: Nemira
Apariția: 2011
ISBN: 978-606-579-250-0
Dimensiuni: 10,7 x 17,8 cm
Greutatea: 0.4000

Pareri