În Inima Bărbaților

În Inima Bărbaților
75,00 MDL (16,82 RON)

Disponibilitate: Stoc epuizat

Descriere

Ce este astazi un barbat? Si cum isi reprezinta el virilitatea, autoritatea sau raporturile dintre sexe? Lumea se schimba si ii asalteaza pe barbati cu intrebari la care uneori le este greu sa raspunda. Dar unii iau cuvantul in numele lor si ne prezic apocalipsa: ambiguitatea sexelor si efeminarea barbatilor s-ar afla pe punctul de a provoca prabusirea lumii occidentale!

Intr-o societate organizata in jurul suprematiei barbatilor asupra femeilor, egalitatea starneste teama. Astfel incat, cateodata, se naste dorinta de intoarcere in trecut, cand barbatii puteau sa pretinda orice si sa existe fara sa-si puna intrebari.

Dar daca aceasta amaraciune care-i tulbura pe barbati in viata lor launtrica ar fi un semn incurajator? Intelegand cum sunt structura barbatilor, forta si fragilitatea lor, putem schita profilul unei noi societati, fondate pe armonia dintre sexe, pe diferentele dintre indivizi si pe initimitatea impartasita. Nimic apocaliptic, ba dimpotriva!

Despre autor:

Serge Hefez este psihiatru, psihanalist, terapeut pentru cuplu şi familie. Conduce unitatea de terapie familial de la secţia de psihiatrie a copilului şi adolescentului a spitalului Pitie-Salpetriere din Paris şi este autorul volumelor La danse du couple şi Quand la famille s’emmele.

Detaliile Produsului

Titlu Original: Against Happiness. In Praise of Melancholy
Limba: Română
Coperta: Copertă moale
Pagini: 192
Editura: Nemira
Apariția: 2009
ISBN: 978-973-143-282-3
Dimensiuni: 13,0 X 20,0 cm
Greutatea: 0.4500

Pareri