În Familie

În Familie
58,00 MDL

Disponibilitate: Stoc epuizat

Livrare
  • În Chișinău: 24 de ore (Livrare Gratis de la 599 MDL)
  • În Moldova: 2-3 zile (Livrare Gratis de la 599 MDL)
    • 6 persoane au cumpărat recent acest produs.

Descriere

Scris în tradiţia subiectelor despre copiii aflaţi în căutarea originilor, a descendenţei lor adevărate, romanul În familie urmăreşte destinul sinuos al unei fetiţe orfane, Perrine, care ajunge a trăi şi a se maturiza în cadrul vieţii şi evoluţiei unui mare complex industrial de la sfârşitul secolului al XIX-lea.

Legendele captivante despre Perrine, eroină plină de viaţă, îi fascinează pe copiii timpurilor noastre, precum s-a întâmplat şi cu copiii de acum circa un secol şi jumătate, când Hector Malot le-a făcut/ne-a făcut acest dar ales, rămânând unul dintre cei mai îndrăgiţi povestitori.

Descrierea Colecției

Colecţia "Biblioteca pentru toţi copiii" cuprinde cărţile de neuitat ale copilăriei, capodopere ale literaturii române şi universale, fără de care este greu să-ţi imaginezi o bibliotecă personală a unui cititor avizat, indiferent de vârsta acestuia. Cărţile, destinate tuturor copiilor, dar... şi adulţilor care nu au avut încă şansa să le citească, sunt prefaţate de traducători, scriitori, istorici şi critici literari cunoscuţi.

Despre Autor

Hector Malot (n. 20 mai 1830 - d. 17 iulie 1907) a fost unul dintre cei mai cunoscuți scriitori francezi. A scris mai multe romane dar este cunoscut mai ales pentru romanul "Singur pe lume". A fost dedicat fiicei lui, Lucie. "În timp ce scriam această carte, mă gândeam tot timpul la tine, copila mea, și numele tău îmi venea în fiecare clipă pe buze. O să-i placă lui Lucie? O va interesa pe Lucie?..." se întreba Hector Malot la începutul cărții sale. - Wikipedia

Cine a cumpărat acest produs, a mai cumpărat:

Detaliile Produsului

Grupa de Vârstă: 13-18 ani
Limba: Română
Coperta: Copertă tare
Pagini: 160
Editura: Prut Internațional
Apariția: 2011
ISBN: 9789975698085
Dimensiuni: 15 x 20 cm
Greutatea: 0.4000

Pareri