In exclusivitate (LIVRARE 15 ZILE)

Sandra Brown

La comandă

Livrare în decurs de 15 zile!

Grăbește-te, produs cu stoc limitat!

Descriere

O jurnalista de prima mana, Barrie Travis se straduieste sa-si demonstreze talentul, in speranta ca va fi remarcata. Pe neasteptate, primeste o invitatie la o discutie privata din partea primei-doamne, Vanessa Merritt. Astfel, Barrie afla ca frumoasa sotie a presedintelui trece printr-o suferinta ingrozitoare din cauza decesului bebelusului ei de numai trei luni provocat de sindromul mortii subite.

Motivul Vanessei pentru a se intalni cu Barrie pare a fi doar acela de a-i impartasi unei alte femei durerea ei. Ceea ce la inceput Barrie nu pare sa observe sunt intrebarile pe care ar trebui sa si le puna: De ce ar fi sunat-o Vanessa Merritt tocmai pe ea? Si de ce sotia presedintelui i-ar fi sugerat unei jurnaliste necunoscute ca era posibil ca fiul ei sa fi fost ucis? Orbita de posibilitatea de a obtine un subiect in exclusivitate, Barrie este hotarata sa investigheze moartea bebelusului. Pentru asta porneste pe urmele lui Gray Bondurant, un fost consilier prezidential si fost ofiter al trupelor speciale. Si cand amandoi incep sa urmareasca sirul de minciuni si de intrigi care conduc pana la usa Casei Albe, exclusivitatea lui Barrie pune cel putin trei oameni in bataia focului: prima-doamna, Gray si ea insasi – iar in joc sunt nu doar viata si sentimentele lor, ci si viitorul natiunii.

 

Sandra Brown este una dintre cele mai cunoscute autoare americane contemporane. Cartile ei au fost publicate in 33 de tari, in peste 80 de milioane de exemplare.

Mai multe informații

Limba: Română
Coperta: Copertă moale