În cele mai Nebuneşti Visuri

Mai multe poze

În cele mai Nebuneşti Visuri
97,00 MDL (22,77 RON)

Disponibilitate: Stoc epuizat

Descriere

Când soarta îți scoate în cale o tentație irezistibilă, planurile îndelung ticluite pot fi răsturnate într-o clipă…

Încă de pe vremea când era copil, Celeste a avut o singură dorință: să se mărite cu Ellery Throckmorton. Dar ce șanse poate avea fiica unui grădinar să cucerească inima unuia dintre cei mai bogați gentlemeni din Anglia? Totuși, educația pe care o primește la Distinsa Academie de Guvernante îi permite lui Celeste să se întoarcă la Blythe Hall o cu totul altă persoană – o femeie răpitor de frumoasă și tot atât de rafinată, ceea ce îi dă speranțe că visul ei poate deveni realitate.

Dar oriunde se întoarce, Celeste nu îl întâlnește pe Ellery, ci pe fratele lui mai mare, Garrick, un bărbat mult mai serios, dar și mult mai interesant. Însă acesta nu are de gând să permită nimănui să strice aranjamentele de căsătorie deja făcute ale mezinului, iar faptul că Garrick Throckmorton se amestecă în planurile lui Celeste o înfurie foarte tare.

Cu toate acestea, nu poate ignora tresărirea inimii ei ori de câte ori Garrick binevoiește să-i zâmbească. Iar pasiunea pe care o simte în el sub masca unui autocontrol formidabil o ispitește într-un mod pe care o adevărată lady nu ar trebui să-l recunoască niciodată...

Despre Autor

Christina Dodd este una dintre cele mai apreciate scriitoare contemporane din Statele Unite; a câștigat prestigioasele premii RITA și Golden Heart din partea Asociației Scriitorilor de Romane de Dragoste din America, iar Library Journal a numit-o „Autorul anului”.

Detaliile Produsului

Limba: Română
Coperta: Copertă moale
Pagini: 324
Editura: Litera
Apariția: Ianuarie 2014
ISBN: 978-606-686-553-1
Dimensiuni: 14 x 21 cm
Greutatea: 0.3300

Pareri