În Căutarea Timpului Pierdut. Vol. 2. La Umbra Fetelor în Floare

În Căutarea Timpului Pierdut. Vol. 2. La Umbra Fetelor în Floare
185,00 MDL

Disponibilitate: Stoc epuizat

Livrare
  • În Chișinău: 24 de ore (Livrare Gratis de la 599 MDL)
  • În Moldova: 2-3 zile (Livrare Gratis de la 599 MDL)

Carte disponibilă în:

Adresa Telefon Stoc
Bestseller din Chișinău (Telecentru) str. Drumul Viilor 36/1 022-993-992 Stoc limitat

Descriere

"Tribul" tinerelor fete sosite in statiunea balneara de la malul marii, unde se odihnesc naratorul si bunica lui, pare sa fi migrat dintr-o lume stranie si inaccesibila. In ciuda "indraznelii, frivolitatii si cruzimii" lor, fetele ii amintesc tanarului maladiv, "discipol" al estetului Swann, modelele de frumusete senina si nobila a statuilor arse de soare de pe tarmurile Greciei antice.

Din "stolul" tinerelor fete in floare, se desprinde Albertine, o prea perversa Nausicaa pentru prea tanarul si timidul Ulise, reincarnat intr-o ipostaza nu tocmai fidela pe plaja normanda.-  Cornel Mihai Ionescu

Despre Autor 

Marcel Proust (1871-1922) este unul dintre cei mai mari scriitori francezi ai secolului XX. Romancier, critic de arta si estetician, Proust incepe sa scrie si sa publice inca din timpul liceului, colaborand la mai multe reviste literare.

Dupa un prim volum publicat in 1906, Placerile si zilele, care trece aproape neobservat, Proust se consacra in exclusivitate, cu febrilitate si anxietate, marii sale opere de ?recuperare? estetica a timpului trecut, pierdut si regasit in eternul prezent al scriiturii.

Asemenea multor creatori, Proust este autorul unei singure opere ? In cautarea timpului pierdut (1913-1927), dar al unei opere totale, unice, inimitabile si de neegalat.

Cine a cumpărat acest produs, a mai cumpărat:

Detaliile Produsului

Titlu în Traducere: N/A
Limba: Română
Coperta: Copertă tare
Pagini: 536
Editura: Leda
Apariția: 2008
ISBN: 9789731021133
Dimensiuni: 13 x 20 cm
Greutatea: 0.6200

Pareri