În Căutarea Adevărului

În Căutarea Adevărului
99,00 MDL (24,75 RON)

Disponibilitate: Stoc epuizat

Descriere

Când un bărbat rănit îşi găseşte refugiu în curtea ei, primul gând al lui Honor Gillette, văduvă de poliţist şi mama unei fetiţe de patru ani, este să-l ajute. Dar în clipa în care „victima” începe să o ameninţe cu un pistol, femeia îşi dă seama că lucrurile stau cu totul altfel. Musafirul nepoftit este Lee Coburn, un fugar acuzat de comiterea a şapte crime.

Mai mult, acesta pare să nu fi ajuns întâmplător la uşa familiei Gillette, căci este convins că Honor deţine o informaţie ce ar scoate la lumină nu numai nevinovăţia lui, ci şi adevărul despre moartea soţului ei.

Pentru a dezlega misterul, Honor se vede nevoită să renunţe la ajutorul rudelor sau al prietenilor, căci Lee nu are încredere în nimeni. Singură şi speriată, ea trebuie să-şi urmeze instinctul şi să lupte pentru siguranţa ei şi a fetiţei sale, căci este posibil ca ameninţarea cea mai mare să nu vină din partea chipeşului străin care i-a dat viaţa peste cap, ci chiar de la cei pe care crede că îi cunoaşte de o viaţă. 

 

Despre Autor


 

Sandra Brown este autoarea a 60 de bestselleruri New York Times, printre care enumerăm Rainwater (2010), Smoke Screen (2008), Play Dirty (2007) ș.a. 

Și-a început cariera de scriitoare în 1981 și de atunci a publicat peste 70 de romane, care s-au vândut în întreaga lume în peste 80 de milioane de exemplare. Cărțile Sandrei Brown au fost traduse în 33 de limbi.

Detaliile Produsului

Titlu Original: Lethal
Limba: Română
Coperta: Copertă moale
Pagini: 400
Editura: Litera
Apariția: Martie 2015
ISBN: 978-606-741-343-4
Dimensiuni: 10,7 x 17,7 cm
Greutatea: 0.3000

Pareri