In bratele amurgului (LIVRARE 15 ZILE)

Sandra Brown

La comandă

Livrare în decurs de 15 zile!

Grăbește-te, produs cu stoc limitat!

Descriere

Pentru Paris Gibson, populara ei emisiune nocturna reprezinta o evadare si totodata singurul ei contact cu lumea exterioara.

Dupa ce s-a mutat in Austin, pentru a scapa de durere si de greselile trecutului, Paris a dus o viata solitara, insufletindu-se numai in orele emisiunii pe care o face cu pasiune. Insa viata ei tihnita este brutal amenintata cand un ascultator – un barbat care isi spune Valentino – suna si se plange ca sfatul pe care ea i l-a dat fetei pe care o iubeste a facut-o pe aceasta sa il paraseasca. Planul lui de razbunare este sa ucida, in 72 de ore, o tanara pe care a rapit-o si apoi sa vina dupa Paris. 

Impreuna cu politia din Austin, Paris se avanta intr-o cursa contracronometru pentru a-l identifica si a-l gasi pe Valentino inainte ca acesta sa isi puna amenintarea in practica. Spre uimirea ei, ea descopera ca unul dintre oamenii cu care trebuie sa lucreze indeaproape este Dean Malloy, un barbat cu care impartaseste un trecut ce si-a pus dramatic amprenta asupra vietii amandurora. Apropierea dintre ei trezeste vechi pasiuni, iar Paris trebuie sa isi infrunte amintirile dureroase pe care spera sa le fi lasat in urma. 

Pe masura ce timpul se scurge si amenintarea lui Valentino devine tot mai palpabila, Paris se vede nevoita sa faca fata unui criminal care s-ar putea sa nu ii fie totusi atat de strain pe cat credea. 

Sandra Brown este una dintre cele mai cunoscute autoare americane contemporane. Cartile ei au fost publicate in 33 de tari, in peste 80 de milioane de exemplare. 

 

Mai multe informații

Limba: Română
Coperta: Copertă moale