În Adâncul Sufletului

În Adâncul Sufletului
121,00 MDL (27,13 RON)

Disponibilitate: Stoc epuizat

Descriere

Dupa ce a revolutionat literatura motivationala cu volumul Lacasul sufletului (aparut la Curtea Veche Publishing in 2009), Gary Zukav ne propune, in noua sa carte, intitulata In adancul sufletului, sa aprofundam relatia dintre minte si suflet, cu scopul de a obtine o dezvoltare personala autentica.

Respingand constrangerile stiintei din cercetarile despre suflet, autorul atrage atentia asupra constiintei emotionale ca element esential pentru stabilirea armoniei dintre personalitate si suflet. Constientizarea emotiilor inlesneste armonizarea celor cinci simturi ale omului si trecerea dincolo de ele, spre suflet, in scopul desavarsirii personale si al dezvoltarii relatiilor benefice cu ceilalti.

Emotiile sunt cele care au ultimul cuvant de spus in ceea ce priveste starea de echilibru. Atunci cand ne reprimam emotiile, fie ele pozitive sau dureroase, cand eliberam energia catre univers intr-un context afectiv definit de frica si de neincredere, cadem intr-o capcana pe cat de greu de intrezarit, pe atat de periculoasa. Cautam salvarea in locuri improprii si ne agatam de persoane, obiecte, alimente, alcool etc., dezvoltand dependente deloc necesare. Eliberarea survine in momentul cand constientizam durerea din spatele multora dintre actiunile pe care le intreprindem si care ne aduc in situatii dificile. In acel moment, pasim catre noi insine.

Detaliile Produsului

Limba: Română
Coperta: Copertă moale
Pagini: 272
Editura: Curtea Veche
Apariția: 2012
ISBN: 9786065882294
Dimensiuni: 13 x 20 cm
Greutatea: 0.4000

Pareri