Împlinirea. Vol. 3 din seria Crossfire 18+

Împlinirea. Vol. 3 din seria Crossfire 18+
182,00 MDL (45,50 RON)

Disponibilitate: Stoc epuizat

Descriere

Seducție. înlănțuire. împlinire. Eva și Gideon înfruntă demonii trecutului și acceptă consecințele dorințelor lor obsesive.

„Din clipa când l-am întâlnit pentru prima dată pe Gideon Cross, am recunoscut în el ceva după care tânjeam. Ceva ce era irezistibil pentru mine. Dar am văzut şi sufletul periculos şi rănit din interior – atât de asemănător cu al meu – de care am fost atrasă fără putinţă de scăpare. Aveam nevoie de el aşa cum aveam nevoie de bătăile inimii mele. Nimeni nu ştie cât de mult a riscat pentru mine. Cât de ameninţată am fost sau cât de întunecate şi periculoase vor deveni umbrele din trecutul nostru. înlănţuiţi de propriile secrete, am încercat să sfidăm soarta. Ne-am făcut propriile reguli şi ne-am abandonat complet posesiunii depline...”

Seria Crossfire a fost publicată până în prezent în 40 de ţări, devenind unul dintre cele mai mari succese comerciale din lume.

12 milioane de exemplare vândute la nivel mondial!

Recenzii

”As putea spune ca volumele din seria Crossfire se califica ca “romane extreme”. Cei care au citit celelalte doua carti anterioare – Atractia si Revelatia – ati vazut deja ca Gideon Cross și Eva Trammel s-au luptat mult cu trecutul lor pentru a construi impreuna un viitor frumos.

Ce as putea sa spun despre Implinirea? Am citit intens si m-am bucurat de fiecare moment din ea. Am aflat de curand ca seria Crossfire va contine 5 carti, si nu 3 cum se stia de la inceput. Acum am o problema – astept aparitia celorlalte 2 volume.

Eva si Gideon sunt foarte convingatori, cartea in sine e bine scrisa si caracterizarea e foarte interesanta. Scenele de sex din acest volum sunt fierbinti, desi am avut impresia ca se repeta ceva in fiecare moment. Sper ca urmatorul volum sa aduca mai multa actiune.” -- Alina Calistru, http://calistru.wordpress.com

”Personajele secundare sunt unul dintre acestea: majoritatea au povești foarte interesante, personalități complexe și îți trezesc curiozitatea poate chiar mai mult decât protagoniștii. Aștept cu nerăbdare să aflu care va fi evoluția în cazul părinților Evei, al colegei sale de la birou care a dispărut sau al lui Cary, mai ales că toți au avut parte în acest roman de schimbări majore și total neașteptate.

Un alt lucru ce m-a surprins în mod plăcut este încăpățânarea cu care Eva ține de independența sa. Și nu neapărat pentru că ar simți că aceasta îi este amenințată, ci pentru simplul fapt că este foarte conștientă că fericirea sa este alcătuită din mai multe lucruri și nu depinde în totalitate de Gideon. Așa că își păstrează jobul care îi place (în ciuda insistențelor lui Gideon), iese să se distreze cu fetele în club, anulează planurile cu iubitul în momentul în care are ocazia să își repare relația cu mama sa și se implică activ în viața tuturor celor dragi, fără a-i neglija vreo clipă. Am fost încântată că autoarea construiește un cadru atât de natural pentru ca eroina ei să fie creionată cât mai realist posibil.”

Plusuri: Veridicitatea personajelor și atenția cu care autoarea realizează detaliile din viața de zi cu zi a acestora.

Minusuri: În ciuda unor schimbări neașteptate, nu pot scăpa de senzația că Împlinirea este un „volum punte”, cam de umplutură, creat doar pentru a face legătura între două romane în care se întâmplă cu adevărat ceva mult mai interesant.

Recomandari: Fanilor seriei care au parcurs și primele volume, bineînțeles.

-- Roxana Turcitu, Bookblog.ro

Citate

”Din prima clipa cand il zarisem – cand privisem dincolo de infatisarea-i uluitoare si imposibil de perfecta, intuind omul intunecat si primejdios din el – , simtisem atracțtia pe care mi-o provoca faptul ca intalnisem cealalta jumatate a mea.”

”- Vreau sa te satisfac mereu, am raspuns, cu o sinceritate brutala. Vreau sa fiu tot ceea ce ai gasit in celelalte femei cu care ai fost pana acum.”

”- As face orice pentru tine. Nu exista nici o limita in patul nostru. Nici o amintire.Nu suntem decat noi doi. Tu si cu mine. Si dragostea noastra. Te iubesc infiorator de mult.”

”Iubeam un barbat in carne si oase, care facea greseli, insa invata din ele, un barbat care incerca din greu sa devina mai bun de dragul meu, un barbat care voia cu tot atata disperare ca si mine sa existe ideea de noi, sa functioneze.”

”Nu uita ce conteaza cel mai mult! Daca muncesti din greu, ai aptitudinile potrivite si esti talentata, pe asa ceva o sa-si intemeieze oamenii parerea despre tine.”

”- Esti sotia mea, Eva. Nu-mi pasa daca ceilalti stiu sau nu, eu stiu. Si vreau sa ma intorc acasa la tine, sa beau cafeaua dimineata cu tine, sa-ti trag fermoarul la rochii dimineata si sa ți-l deschei seara.”

Despre Autor

Sylvia Day, autoarea a peste 20 romane, care a ajuns rapid pe locul 1 in topurile New York Times. Cartile ei au primit numeroase premii: Romantic Times Reviewers' Choice Award, National Readers' Choice Award,  EPPIE Award si Readers' Crown Award. Pana in prezent, Seria Crossfire a fost publicata in 39 de tari si a devenit unul dintre cele mai mari succese comerciale din lume, peste 6 milioane de exemplare vandute in primele 8 luni de la publicare.

Crossfire este in topul de bestselleruri ale The New York Times, The Street Journal, Publishers Weekly, USA Today, The Evening Standard, Time, People, Entertainment Weekly. Mai mult, se alfa in Top 5 Bestseller in 18 tari, in Top 10 Romances ale anului 2012 pe  site-ul Amazon si in Top 10 al vanzarilor de carte pentru adulti in anul 2012 in Nielsen Top.

Detaliile Produsului

Limba: Română
Coperta: Copertă moale
Pagini: 480
Editura: Litera
Apariția: Octombrie 2013
ISBN: 978-606-686-431-2
Dimensiuni: 12 x 18,5 cm
Greutatea: 0.4800

Pareri