Împăratul. Moartea regilor. Vol. 2

Împăratul. Moartea regilor. Vol. 2

Preț de Listă: 140,00 MDL (34,73 RON)

Preț: 70,00 MDL (17,37 RON)

Economisești: 70,00 MDL (17,37 RON) (50%)

Disponibilitate: Stoc epuizat

Descriere

Al doilea volum al seriei Împăratul, în care Conn Iggulden îmbină cu măiestrie istoria şi aventura pentru a recrea viaţa lui Julius Caesar, este o poveste epică despre ambiţie, rivalitate, curaj şi trădare. Tânărul Caesar trebuie să învingă duşmani pe uscat şi pe mare şi să devină un conducător călit în lupte. Forţat de împrejurări să părăsească Roma, Julius Caesar serveşte la bordul unei galere de război în apele periculoase ale Mării Mediterane, câştigându-şi rapid o reputaţie înf ricoşătoare. Dar scurt timp după o victorie răsunătoare, nava sa este capturată de piraţi şi el este luat prizonier pentru a obţine răscumpărare.

Abandonat pe coasta Africii de Nord după luni de grea captivitate, el începe să adune recruţi din care va forma o echipă puternică pentru a se răzbuna pe cei care îl capturaseră şi să înăbuşe o revoltă în Grecia. Se întoarce la Roma ca un erou, dar şi ca o problemă tot mai mare pentru duşmanii săi. Caesar se întâlneşte din nou cu prietenul său din copilărie, Brutus, dar în curând cei doi prieteni trebuie să lupte într-o bătălie nemaiîntâlnită până atunci, cu Spartacus, gladiatorul răsculat.

 

Despre Autor

Conn Iggulden, unul dintre cei mai cunoscuți autori de romane istorice din zilele noastre, a semnat numeroase volume de gen, care se bucură de un real succes. Fiu al unui englez și al unei irlandeze, s‑a născut în 1972, a crescut cu poveștile mamei și a început să scrie încă de mic poezie și povestiri.

A studiat literatura engleză, materie pe care apoi a și predat‑o. Dar în scurtă vreme a ales să se dedice în întregime scrisului și a debutat cu romanul The Gates of Rome, primul din seria în cinci volume Emperor, construită în jurul vieții lui Iuliu Cezar. În 2007 a apărut prima parte din seria Conqueror, tot în cinci volume, ficțiune amplă desfășurându‑se în imperiul mongol, Ginghis‑Han fiind unul dintre protagoniști. Seria Războiul celor Două Roze a debutat în anul 2013 cu romanul Pasărea furtunii, după care au urmat înca trei volume.

Detaliile Produsului

Titlu Original: The Death of Kings
Limba: Română
Coperta: Copertă moale
Pagini: 576
Editura: Rao
Apariția: Martie 2011
ISBN: 978-606-609-038-4
Dimensiuni: 11 x 18 cm
Greutatea: 0.4300

Pareri