Îmblânzirea unui Rebel

Îmblânzirea unui Rebel
79,00 MDL (19,75 RON)

Disponibilitate: Stoc epuizat

Descriere

Dezmoștenit și căzut în dizgrație, Reginald Davenport duce o viață de petreceri și depravare, și toată lumea este convinsă că nu-l poate aștepta decât un sfârșit violent. Însă soarta îi oferă o ultimă șansă să-și ispășească păcatele, în momentul în care, pe neașteptate, reintră în posesia domeniului Strickland, locul în care a copilărit și de care îl leagă nenumărate amintiri.

Surprizele nu se opresc aici, căci toată experiența lui legată de femei nu îl poate pregăti pentru întâlnirea șocantă cu Lady Alys Weston. Lăsând să se creadă că este bărbat pentru a obține postul de administrator al moșiei Strickland, Alys a renunțat fără regrete la moștenirea de drept și la o lume plină de neîncredere și de trădări. Dezamăgită în dragoste, a decis totodată că bărbații nu mai au ce căuta în viața ei.

Dar noul proprietar de la Strickland trezește în ea o pasiune pe care nu crezuse că ar putea s-o trăiască vreodată – o pasiune care îi poate distruge sau salva pe amândoi, dacă vor fi în stare să lase în urmă trecutul…

Despre Autor

Mary Jo Putney - este unul dintre cei mai bine vânduți autori americani de ficțiune romantică, bucurându-se de o prezență permanentă în topurile New York Times, Wall Street Journal și Publishers Weekly.

Printre distincțiile primite se numără premiul Rita al Asociației Scriitorilor de Romane de Dragoste din America, Premiul Golden Leaf, pentru cel mai bun roman istoric de dragoste și Premiul pentru întreaga carieră acordat de Romantic Times

Detaliile Produsului

Limba: Română
Coperta: Copertă moale
Pagini: 362
Editura: Lira
Apariția: Septembrie 2013
ISBN: 978-606-686-282-0
Dimensiuni: 10,7 x 17,7 cm
Greutatea: 0.3500

Pareri