Iluzii (LIVRARE 15 ZILE)

Richard Bach

La comandă

Livrare în decurs de 15 zile!

Grăbește-te, produs cu stoc limitat!

Descriere

Cartea explica de ce atat de multi oameni considera ca este atat de greu sa ierte si de ce cramponarea de durerea provocata de ceilalti reprezinta de fapt o decizie de a suferi.

Cartea Iertarea: cea mai mare putere vindecatoare este scrisa intr-un limbaj simplu si accesibil. Ea explica de ce atat de multi oameni considera ca este atat de greu sa ierte si de ce cramponarea de durerea provocata de ceilalti reprezinta de fapt o decizie de a suferi. Cartea analizeaza factorii care ne fac sa refuzam iertarea si felul in care justifica mintea noastra acest lucru. In continuare, ea prezinta efectele secundare toxice ale incapacitatii de a ierta si dezastrul pe care il provoaca aceasta asupra corpului nostru si in viata noastra.

Dar mai presus de orice, cartea prezinta beneficiile incredibile ale acestui act simplu care este iertarea. 

Autorul relateaza numeroase intamplari care au darul de a ne deschide inimile in fata miracolelor care se pot petrece atunci cand acceptam faptul ca nimeni nu merita sa fie exclus de la iubirea noastra. De-a lungul cartii sunt citate diferite aforisme care ne reamintesc de virtutea iertarii si care pot fi folosite ca afirmatii pozitive. Repetate zilnic, ele ne pot ajuta sa ne schimbam radical viata, eliberandu-ne de suferintele trecutului dureros. 

Mai multe informații

Limba: Română
Pagini: 112
Apariția: 2015
Coperta: Copertă moale
Dimensiuni: 25 × 15 × 1 cm
ISBN: 9786068420608