Iluzia. Erou și Antierou în Crizele Economice

Iluzia. Erou și Antierou în Crizele Economice

Preț de Listă: 200,00 MDL (44,84 RON)

Preț: 100,00 MDL (22,42 RON)

Economisești: 100,00 MDL (22,42 RON) (50%)

Disponibilitate: În Stoc

Doar 1 exemplar disponibil

sau

Descriere

Autorul analizeaza societatea actuala din perspectiva crizelor economice prin care, periodic, aceasta a trecut, incercand sa gaseasca „vinovatii“ care au declansat perioadele de recesiune prin care a trecut si trece omenirea. De la criza bulbilor de lalea, la cea din anii '30 si pana la criza actuala, situatii aparent imprevizibile si nesesizabile pe piata economica au dus la prabusiri spectaculoase ale indicilor de bursa. Iluzia bogatiei care i-a sedus pe multi investitori a generat o continua crestere economica - in viziunea autorului -, eroul crizelor, a transformat piata financiara intr-un colos distructiv, un real antierou capabil sa aduca haos si incertitudine in sistem.

In finalul cartii, autorul pledeaza pentru necesitatea ca stiintele economice sa traseze mai responsabil - prin studiile intreprinse - directiile de urmat, pentru ca oamenii sa nu se mai lase sedusi de tendintele pietelor financiare.

Cartea se adreseaza unui public nespecializat, dar interesat de aspecte ce compun mecanisme ale vietii economice financiare.

Detaliile Produsului

Limba: Română
Coperta: Copertă moale
Pagini: 240
Editura: Corint
Apariția: Noiembrie 2010
ISBN: 973-135-589-4
Dimensiuni: 13 x 20 cm
Greutatea: 0.4600

Pareri