Iepurele Mizantrop – Breaking the News. Mic Atlas de Realităţi [Carte Electronică]

Mai multe poze

Iepurele Mizantrop – Breaking the News. Mic Atlas de Realităţi [Carte Electronică]
112,99 MDL (26,45 RON)
Downloadează Gratuit un Fragment
Ediția Print (PDF)

* cîmpuri obligatorii

112,99 MDL (26,45 RON)

Descriere

Ştiu că, de foarte multe ori, vă simţiţi derutaţi şi confuzi în faţa ciudăţeniilor universului cotidian. De multe ori, de foarte multe ori, priviţi lucrurile, oamenii, faptele şi nu reuşiţi să le înţelegeţi contemporaneitatea. Sunt foarte multe întâmplări care par a veni dintr-un trecut pe care îl credeaţi uitat, aşa cum sunt rasismul, sclavagismul, partidele comuniste sau fumatul, sau care vă sunt complet străine, picate parcă din fanteziile futuriste ale scriitorilor science-fiction din Republica Dominicană: veganismul, prinţul Henry, mişcarea Femen, ochelarii Google sau Dan Puric.

Pentru dumneavoastră, pentru o mai bună înţelegere a lumii şi pentru liniştea mea, am luat hotărârea de a explica pe scurt cine şi ce sunt aceste bizarerii care ne trăiesc.

Al dumneavoastră,
iepurele mizantrop

Despre Autori

Mădălina RăileanuMĂDĂLINA RĂILEANU nu se poate hotărî dacă e un grafician cu suflet de designer sau viceversa. A absolvit Facultatea de Sociologie şi Asistenţă Socială pe vremea când i se părea esenţial să înţeleagă pe ce lume trăieşte.

A început o satisfăcătoare carieră de manager de proiecte de cercetare a pieţei când a vrut să fie om mare. Culorile şi liniile au câştigat însă în faţă confortului financiar corporatist şi au convins-o că trebuie să devină designer de bijuterii şi grafician. A participat la numeroase târguri şi expoziţii de bijuterie şi a desenat infografice pentru TVR, în cadrul unui proiect jurnalistic promiţător. Schiţează personajele din jurul iepurelui mizantrop din 2011, fie că acesta comentează analize socio-politice pentru Expert Forum, spune mici poveşti în Decât o Revistă sau înoată zilnic în apele superficiale ale online-ului.

ADRIAN RĂILEANU s-a născut în Bucureşti, în 1976, oraş pe care iubeşte să-l urască. Este dependent de conexiunea la internet, de electricitate, de comunicare şi de drumuri asfaltate.

Pentru perioade scurte de timp, a studiat comportamentul uman lucrând că barman, vânzător, reporter, paznic, librar, muncitor necalificat, grafician, redactor sau consilier de comunicare politică.

Din 2011 mimează jurnalismul cetăţenesc, încercând să aducă la masă discuţiilor online ştirile globale importante cu prin intermediul unui personaj ficţional descris drept iepure mizantrop.

Detaliile Produsului

Limba: Română
Editura: Humanitas
Apariția: 2014
ISBN: 978-606-8102-71-9
Compatibil cu: iPhone, iPad, Android, Windows Phone
Pagini Ediție Print: 104

Pareri

Bestseller.md îți mai recomandă: