Iepurele. Hobby – Afacere

Iepurele. Hobby – Afacere
69,00 MDL (17,25 RON)

Disponibilitate: Stoc epuizat

Descriere

Dupa parerea unor crescatori romani cu experienta, cresterea iepurilor are sansele sa devina o ocupatie deosebit de profitaibla cat de curand, deoarece carnea de iepure este ferita pana in acest moment de bolile care afecteaza celelalte animale a caror carne este consumata in mod curent (vaca, porcul). In plus, carnea de iepure este o carne usoara, savuroasa si deosebita de celelalte feluri de carne pe care le consumam in mod curent. 

Cresterea iepurilor de casa este o subramura relativ noua a cresterii animalelor, asigurand carne dietetica de calitate superioara, piei frumoase, lana si alte produse suplimentare. 

Pe plan mondial, ea s- a dezvoltat spectaculos in secolul al XlX- lea iar prin introducerea noilor tehnologii in secolul al XX- lea, cresterea iepurilor de casa s- a raspandit si in acele tari care nu aveau traditie in cresterea iepurilor. Anterior celui de- al Doilea Razboi Mondial, in cele mai multe tari cresterea iepurilor de casa avea un caracter extensiv. Dupa razboi, oamenii de stiinta si- au concentrat eforturile si asupra iepurilor. Astfel au fost rezolvate o serie de aspecte tehnice si tehnologice, in special cele legate de cresterea si hranirea acestor animale, realizandu- se si primele ratii integrale de furaje granulate. 

Capitole: 

1. Sa facem cunostinta cu iepurele
2. Ferma de iepuri
3. Reproducerea la iepure
4. Hranirea iepurelui
5. Masuri profilactice in ferma de iepuri
6. Valorificarea productiei fermei de iepuri
7. Retete culinare pentru gurmanzi. 

Detaliile Produsului

Limba: Română
Coperta: Copertă moale
Pagini: 160
Editura: Alex-Alex
Apariția: 2001
ISBN: 978-973-1822-20-4
Dimensiuni: 13 x 20 cm
Greutatea: 0.1200

Pareri