Ieduții Supărați. Povestiri pentru Copii

Ieduții Supărați. Povestiri pentru Copii
105,00 MDL (21,11 RON)

Disponibilitate: Stoc epuizat

Descriere

Poveştile şi povestirile vă ajută să creşteți mari şi frumoşi la suflet - ştim cu toţii, dar că „cetitul" cărţilor ne dăruie sănătate... cunoaştem mai puţin. Iată, că de curând nişte cercetători şi psihologi au descoperit că sufletul celui care citeşte povestiri şi poveşti este mult mai sănătos.

Dacă eşti trist şi necăjit - citeşte o carte bună şi starea sufletului tău se va schimba. Iar cei care care simt rău îşi pot şi ei găsi „leacul" citind o carte aleasă cu istorioare hazlii. Nu e aşa că este minunat?!

Adevărul este că frumoasele poveşti, minunatele istorioare pe care le-am citit în copilărie, nu numai că ne-au făcut fericiţi pentru întreaga viaţă, dar nu ne lasă indiferenţi nici chiar la o anumită vârstă, conservându-şi mereu fascinul lor. îmi vine să zic că ele sunt ca nişte „pastiluţe", care au un mare impact asupra sănătătii noastre.

Cititul cărţilor te ajută să-ţi descoperi şi unele părţi ascunse ale sufletului precum sensibilitatea, bunătatea, generozitatea, umanitatea - virtuţi ale fiinţei omeneşti. Ba chiar putem descoperi şi anumite „talente" în noi, cărora nu le-am dat, poate, nicio importanţă până la momentul respectiv ori chiar nu am ştiut de ele.

O carte bună te ajută să recuperezi energia necesară pentru a influenţa momentele foarte dificile. Vă veţi convinge şi voi de aceasta... sau poate că deja v-ati convins...

... Şi pasiunile se nasc tot în Copilărie - cu primele lecturi, dragi copii. Şi ele vă vor ajuta să creşteţi mari şi sănătoşi trecând uşor peste obstacolele vieţii, şi atingând obiectivele trasate de voi. Va trebui însă să fiţi conştienţi că nimic n-o să vi se dea uşor. Cuceririle cele mari vor apărea doar prin muncă, uneori ea fiind plină de sacrificii, dar să nu vă pierdeţi cu cumpătul - important e să învingeţi greutăţile mai devreme ori mai târziu! -- Autoarea

Despre Autoare

Valentina Moşneaga-Mitrofan născută în comuna Bujor, Hânceşti. Absolventa Universităţii de Stat din Chişinău, Facultatea de Bibliografie şi Biblioteconomie.

Activităţi: şefa Secţiei de Asistenţă Metodică şi Inspectorat a Reţelei de Biblioteci din raionul Cimişlia (1985-1988); educatoare la Grădiniţa nr. 46 din or. Chişinău (1988-1991); şef de Cancelarie a INCŞDIA (1991 -1992); şef Serviciul Relaţii cu Publicul a Bibliotecii Publice„Onisifor Ghibu" (1992-1994); şefa Filialei de Carte Românească a Bibliotecii Naţionale„lon Creangă"şi a Bibliotecii Municipale„Gh. Asachi" (laşi) (1994-1997); bibliotecar superior (1997-2003).

Autoarea cărţilor: Cu ochi de copil (2009), Rugă pentru ploaie (2009), Copilul cu chip de înger (2009),- Diploma IBBY, în 2010, la Salonul Internaţional de Carte pentru Copii şiTineret; premiul special al Bibliotecii Naţionale pentru Copii„lon Creangă", Clepsidra cu sentimente (2010).

Detaliile Produsului

Grupa de Vârstă: 6-8 ani
Limba: Română
Coperta: Copertă tare
Pagini: 160
Editura: Silvius Libris
Apariția: 2013
ISBN: 978-9975-107-10-5
Dimensiuni: 20,9 x 28,2
Greutatea: 0.6500

Pareri