Identitate Furată

Mai multe poze

Identitate Furată
97,00 MDL (24,37 RON)

Disponibilitate: Stoc epuizat

Descriere

Aflată la începutul unei cariere strălucite în Manhattan, Alexandra „Zan“ Moreland, designer de interior talentat, încearcă să-și refacă viața după tragedia răpirii fiului ei, Matthew, în Central Park, la vârsta de trei ani. Doi ani mai târziu, în ziua în care Matthew ar fi împlinit cinci ani, ies la lumină fotografii care par să o acuze de răpirea propriului copil. Suspectată de poliție și chiar de apropiați, Zan este cuprinsă de frică și de disperare, ba chiar și de îndoieli privind propria nevinovăție.

În același timp, descoperă cu groază că îi dispar bani din contul bancar și că îi sunt utilizate cardurile de credit. Cineva se folosește de identitatea ei. Dar cine încearcă să-i distrugă viața și, mai ales, de ce?

„Cititorii vor sta cu sufletul la gură până la ultima pagină.“-- Fresh Fiction

Autoare de mare succes, Mary Higgins Clark a publicat peste 30 de romane de suspans, dar și nuvele, un roman istoric, o carte pentru copii și chiar una de memorii. Cărțile ei s-au bucurat de ecranizări de succes și au devenit bestselleruri internaționale, fiind vândute în sute de milioane de exemplare.

Detaliile Produsului

Limba: Română
Coperta: Copertă moale
Pagini: 322
Editura: Litera
Apariția: Mai 2014
ISBN: 978-606-686-709-2
Dimensiuni: 14 x 21 cm
Greutatea: 0.4000

Pareri