Ideile nu costă. Revoluţia ideilor eliberează oamenii şi transformă organizaţiile

Ideile nu costă. Revoluţia ideilor eliberează oamenii şi transformă organizaţiile
129,00 MDL

Disponibilitate: Stoc epuizat

Livrare
  • În Chișinău: 24 de ore (Livrare Gratis de la 599 MDL)
  • În Moldova: 2-3 zile (Livrare Gratis de la 599 MDL)

Carte disponibilă în:

Adresa Telefon Stoc
Bestseller din Chișinău (Telecentru) str. Drumul Viilor 36/1 022-993-992 Stoc limitat

Descriere

Cartea Ideile nu costă îi învaţă pe manageri cum să îmbunătăţească în mod radical performanţa organizaţiilor lor, folosindu-se de potenţialul uriaş al ideilor angajaţilor.

Ideile sunt motorul progresului. În lipsa lor, organizaţiile stagnează şi intră în declin. Cu toate acestea, majoritatea organizaţiilor se pricep mult mai bine să suprime ideile angajaţilor, decât să le promoveze. Dată fiind competiţia acerbă din mediul actual de afaceri, managerii nu-şi mai pot permite să treacă cu vederea avantajele substanţiale pe care le oferă ideile angajaţilor.

Dacă solicitarea ideilor de la angajaţi nu pare o soluţie nouă sau extrem de originală, autorii atrag atenţia că este vorba despre aşa-numitele idei minore, sugestiile cu efect local care duc la eficientizarea producţiei fiind în acelaşi timp cheia marilor inovaţii.

 În urma cercetării extinse pe care au întreprins-o în peste 300 de companii din 17 ţări diferite, Alan G. Robinson şi Dean M. Schroeder au descoperit principiile de bază care le permit managerilor să găsească şi să gestioneze numărul mare de idei de calitate ale angajaţilor lor.

În cartea de faţă, ei oferă un ghid practic pentru integrarea totală a ideilor şi a managementului ideilor în modul de lucru al managerilor şi în modul de structurare al organizaţiilor lor.

Cartea a primit Premiul Cititorilor din partea revistei Fast Company în iunie 2004 şi a fost considerată de Soundview Executive Books printre cele mai bune 30 de cărţi de afaceri din 2004.

 

Despre Autor

Dr. Alan G. Robinson a consiliat mai mult de o sută de companii din douăsprezece ţări, în ceea ce priveşte îmbunătăţirea performanţei lor creative. Este, de asemenea, profesor şi autor premiat. Cartea sa, Corporate Creativity: How Innovation and Improvement Actually Happen (scrisă împreună cu Sam Stern), a fost tradusă în treisprezece limbi şi a fost declarată „cartea anului“ de către Academy of Human Resources Management. Dr. Robinson predă în prezent la Isenberg School of Management, University of Massachusetts.

A obţinut doctoratul în matematică aplicată la Johns Hopkins University şi are studii de master în matematică la University of Cambridge, Marea Britanie. Dr. Dean M. Schroeder este un lider experimentat al transformărilor organizaţionale strategice şi doctor în management strategic la Carlson School, University of Minnesota.

A pus bazele a două companii, a coordonat revirimentul altor două firme şi a activat în calitate de consultant pentru multe echipe din America de Nord, Europa şi Asia, care au iniţiat schimbări organizaţionale. Dr. Schroeder a activat timp de cinci ani în comitetul de examinare al Malcom Baldrige National Quality Awards şi face parte din comitetul director al American Creativity Association. În prezent, este decan asociat şi director al programelor de management la Valparaiso University.

Cine a cumpărat acest produs, a mai cumpărat:

Detaliile Produsului

Titlu Original: Ideas Are Free. How the Idea Revolution Is Liberating People and Transforming Organizations
Limba: Română
Coperta: Copertă tare
Pagini: 228
Editura: Curtea Veche
Apariția: 2007
ISBN: 978-973-669-333-5
Dimensiuni: 14 x 20 cm
Greutatea: 0.4500

Pareri