Iarna la Madrid. Vol. 1+2

Iarna la Madrid. Vol. 1+2

Preț de Listă: 260,00 MDL (64,51 RON)

Preț: 130,00 MDL (32,25 RON)

Economisești: 130,00 MDL (32,25 RON) (50%)

Disponibilitate: Stoc epuizat

Descriere

Iarna la Madrid este bestseller international ai a fost publicat in 12 tari. Dragoste si spionaj intr-o tara rascolita de razboi, de ideologii ucigase si de false autoritati

1940, Spania…

In timp ce trupele germane marsaluiesc prin Europa, Franco doreste sa se alieze cu Hitler. La sfarsitul Razboiului Civil, din Madrid mai ramas o ruina. Strazile sale, pana nu demult maiestuoase, sunt devastate, iar locuitorii sai infometati si dezbinati de intrigi politice.

Cand frigul iernii...

pune stapanire pe capitala, spionul Harry Brett aterizeaza in Madrid, trimis de serviciile secrete britanice pentru a castiga increderea fostului sau coleg de scoala Sandy Forsyth, om de afaceri implicat in investitii cel putin dubioase. Traumatizat de experientele razboiului, captiv al amintirilor, Brett este atras intr-un joc foarte periculos.

Un alt prieten comun...

Bernie Piper, manat in lupta impotriva fascistilor lui Franco de credinta fierbinte in idealurile comuniste, a cazut ranit trei ani mai devreme in batalia de la Jarama. Apoi a disparut apoi fara urma. Barbara Clare, fosta asistenta la Crucea Rosie si iubita a lui Bernie, are propria ei misune secreta: sa-l gaseasca si sa puna la cale un plan prin care sa-l salveze.

„Unele pagini amintesc de Graham Greene, altele de Hemingway […]. Dar Sansom isi transfigureaza sursele de inspiratie, creand un univers moral in intregime unic.” -- The Independent

„C.J. Sansom si-a castigat deja un loc de frunte printre maestrii contemporani ai romanului istoric.” P. D. JAMES „Un spectacol al imaginatiei […], un roman istoric cu o atmosfera deosebita, cum nu s-a mai scris de multa vreme.” -- Daily Mail

„O creatie stralucita!” Sunday Times

 

Despre Autor

C. J. Sansom este un autor englez de romane istorice cu intriga politista. S-a nascut în 1952 si a studiat la Universitatea din Birmingham unde a obtinut un doctorat in istorie. C. J. Sansom a indeplinit diferite slujbe, dar la un moment dat s-a hotarat sa devina avocat si, dupa o scurta practica in Sussex ca avocat pentru cei nevoiasi, s-a dedicat in intregime scrisului.

C. J. Sansom a devenit faimos datorita romanelor care il au ca protagonist pe Matthew Shardlake, detectivul cocosat aflat in slujba lui Thomas Cromwell. Din seria plasata in secolul al XVI-lea in timpul domniei lui Henric al VIII-lea fac parte Dissolution (2003), Dark Fire (2004 – Premiul Ellis Peters Historical Dagger, acordat de Crime Writers' Association in 2005), Sovereign (2006) si Revelation (2008). Postul britanic BBC a cumparat drepturile pentru adaptarea primului volum, cu Kenneth Branagh in rolul principal. Iarna la Madrida inregistrat un success urias in Marea Britanie, fiind publicat sau in curs de publicare in alte douasprezece tari.

Detaliile Produsului

Titlu Original: Winter in Madrid
Limba: Română
Coperta: Copertă moale
Pagini: 1028
Editura: Nemira
Apariția: 2009
ISBN: 978-606-8073-34-7
Dimensiuni: 10,7 x 17,8 cm
Greutatea: 0.6500

Pareri