Hunter vol. 1. Tentatie, Ivy Smoak

Ivy Smoak

Stoc Limitat

Grăbește-te, produs cu stoc limitat!

Produs disponibil în:

Chișinău

Descriere

Hunter vol. 1. Tentatie, Ivy Smoak

Timida studenta Penny Taylor respecta intotdeauna regulile. Cel putin asa li se pare colegilor ei de facultate. Taaara insa are un secret murdar: s-a indragostit pana peste cap de profesorul ei. Si e destul de sigura ca si reciproca e adevarata.

 

Toata lumea il apreciaza pe profesorul Hunter. Este inalt, brunet si chipes. Si, desigur, inaccesibil. Ochii lui caprui profunzi ascund taine care o ademenesc pe Penny. Taine mai intunecate decat si-ar putea imagina ea vreodata.

 

Cu un an in urma, James Hunter a renuntat la viata de miliardar pe care o ducea la New York pentru a deveni profesor. Cea mai simpla regula pe care trebuie sa o urmeze e sa nu se imprieteneasca prea tare cu studentii. O regula care pare usor de respectat pentru ca traieste destul de retras in noul sau oras, iar acesta e singurul mod in care stie cum sa-si pastreze secretele doar pentru sine.

 

Totusi, profesorul Hunter nu s-a asteptat niciodata sa-i predea unei studente atat de frumoase, careia trebuie sa-i reziste. Si de care trebuie sa se indeparteze. Penny merita mai mult decat un barbat care inca se lupta cu demonii sai. Insa ea indrazneste sa intreaca limita. Iar el nu a fost niciodata genul de barbat care sa reziste tentatiei.

Mai multe informații

Limba: Română
Pagini: 368
Apariția: 2022
Coperta: Copertă moale
Dimensiuni: 13 x 20 cm