Hrană Pentru Sănătate

Hrană Pentru Sănătate
340,00 MDL (76,23 RON)

Disponibilitate: Stoc epuizat

Descriere

Descrierea Cărții

Jethro Kloss, autorul bestsellerului Inapoi in Paradis, a dedicat jumatate din cartea sa unei teme extrem de actuale cum este alimentatia sanatoasa. Hrana pentru sa­­natate reia textul original al cartii lui Kloss intr-o forma bogat ilustrata, adaptata exigentelor cititorului modern.

Cartea contine informatii bine documentate si sfaturi utile care corespund conceptiei contemporane despre un stil de viata sanatos.

• identifica si descrie componentele nutritive esentiale pentru mentinerea unui organism sanatos.
• detaliaza importanta nutritiei adecvate si prezinta cele mai sanatoase alimente care trebuie consumate.
• cuprinde retetele favorite ale lui Kloss.
• aparitia acestei carti la Editura Corint este insotita de publicarea lucrarii Plante pentru sanatate a aceluiasi autor.

Jethro Kloss si-a dedicat intreaga sa cariera promovarii stilului de viata sanatos, aceasta culminand cu publicarea cartii Inapoi in Paradis, in anul 1939. Kloss a dobandit experienta adunand plante si producand diverse alimente naturale, care la vremea respectiva erau singurele disponibile oamenilor care locuiau uneori la sute de kilometri departare de cel mai apropiat oras. Multe dintre sfaturile si retetele regasite in paginile acestei carti au fost mai intai experimentate de Kloss si de familia acestuia.

Desi a fost scrisa in urma cu saptezeci de ani – fiind bazata pe valorile si practicile obisnuite ale acelor vremuri – Inapoi in Paradis contine idei care alcatuiesc esenta conceptiei moderne despre o viata sanatoasa.

Hrana pentru sanatate respecta cu fidelitate textul primei lucrari a lui Kloss, Inapoi in Paradis, actualizand informatiile atunci cand este cazul. Prin noua forma de prezentare, care beneficiaza de un design atractiv si modern, facilitam accesul publicului contemporan la materialul care, alaturi de lucrarea complementara, Plante pentru sanatate, nu numai ca a trecut testul timpului, dar contine si sfaturi de mare actualitate privind adoptarea unui stil de viata mai sanatos.

Despre Autor

Jethro Kloss - nascut in 1863, Jethro Kloss a crescut la o ferma din Wisconsin, unde a invatat de la parintii sai arta alimentatiei sanatoase. De copil a imbratisat aceste idei, iar ca tanar si-a continuat cercetarile in domeniu, dezvoltand o afacere infloritoare si devenind in cele din urma posesorul unei mari ferme si a unei fabrici care producea alimente ecologice si produse din plante.

In 1939 Jethro Kloss si-a publicat cartea Inapoi in Paradis, care s-a vandut in Statele Unite in peste 5 milioane de exemplare si care inca se mai afla in atentia publicului.

Detaliile Produsului

Titlu în Traducere: N/A
Limba: Română
Coperta: Copertă moale
Pagini: 256
Editura: Corint
Apariția: 2011
ISBN: 978-973-135-536-8
Dimensiuni: 19 x 24,5 cm
Greutatea: 0.3500

Pareri