Hitler în Argentina. Viaţa Fuhrerului după al Doilea Război Mondial

Mai multe poze

Hitler în Argentina. Viaţa Fuhrerului după al Doilea Război Mondial
232,00 MDL (58,28 RON)

Disponibilitate: Stoc epuizat

Descriere

Cu toții știm că Adolf Hitler și Eva Braun s-au sinucis în Berlin, pe 30 aprilie 1945. Nu există însă nici o dovadă care să ateste moartea lor, nici o probă medico-legală sau mărturia vreunui martor ocular. Cercetări recente au scos la iveală faptul că rămășițele găsite în buncăr nu erau ale Fȕhrerului și ale soției lui, ci aparțineau, probabil, sosiilor lor.

După cinci ani de interviuri cu martori oculari și investigații aprofundate în Argentina, Polonia, Germania și Marea Britanie, Simon Dunstan și Gerrard Williams ne propun o cu totul altă poveste față de „istoria“ acceptată a celui de-al Doilea Război Mondial. Toate dovezile descoperite de ei duc spre o singură concluzie: cel mai diabolic om din lume a fugit din Germania și și-a trăit viața în Argentina, până în 1962, la fel ca mulți alți naziști de seamă.

Autorii refac traseul parcurs de Hitler, cu ajutorul rețelei lui Martin Bormann, aducând nenumărate dovezi în sprijinul teoriei lor și făcându-ne să ne întrebăm în ce măsură istoria oficială este și cea adevărată.

Detaliile Produsului

Limba: Română
Coperta: Copertă tare
Pagini: 480
Editura: Litera
Apariția: Noiembrie 2014
ISBN: 978-606-741-171-3
Dimensiuni: 14 x 20 cm
Greutatea: 0.5000

Pareri