Hit Yourself. 100 de Idei de la Pasiune la Marea Lovitură

Mai multe poze

Hit Yourself. 100 de Idei de la Pasiune la Marea Lovitură
182,00 MDL (42,61 RON)

Disponibilitate: Stoc epuizat

Descriere

Prefata de Mihai Gainusa.
 
Hit Yourself. 100 de idei de la pasiune la marea lovitura contine 100 de idei si sfaturi inspirate din povestile de succes ale artistilor romani peste hotare. Cartea aduce un suflu nou si provoaca cititorul, prin povesti adevarate, dar si prin sfaturile unuia dintre cei mai indragiti artisti ss inoveze, ss isi puna pe portativ creativitatea si sa gaseasca cheia succesului.

Urmati aceste sfaturi si in scurt timp, dintr-un artist independent cu resurse financiare limitate, puteti deveni un autor de hituri sau un star international.
 
Cui se adreseaza cartea?
 
• Profesionistilor din industriile creative care vor sa afle caile neconventionale alese de artistii de succes international
• Profesionistilor implicati in construirea si promovarea unui brand
• Tinerilor pasionati de muzica si tehnologie care vor sa afle secretele din spatele unor povesti de succes
• Artistilor care cauta inspiratie si metode pentru a se promova online si pentru a face bani pe Internet
 

„El insusi un artist de succes, Florin Grozea isi deschide ghiozdanul cu idei si secrete astfel incat cititorii sa se serveasca direct de la sursa. Vei citi prima carte inspirationala despre muzica romaneasca si vei descoperi lucruri care te vor incita, dar de asemenea iti vor da motive sa fii mandru (poate pentru prima data?) de artistii nostri.

O carte necesara oricarui tanar care lucreaza intr-o industrie creativa, dar si o lectura provocatoare pentru cei care vor sa afle secretele din spatele succesului international.” -- Mihai Gainusa

Recenzii

”Hit Yourself are trei variante: in limba romana (hard-cover, digital) si in limba engleza (digital). Cred ca povestile de succes din carte sint valabile pentru orice tinar care vrea sa intre in muzica, fie ca este la Bacau, Timisoara sau Brasov, fie ca este la Berlin, San Francisco sau Paris. (…)
Eu cred ca o carte isi gaseste singura publicul. Am experimentat aceasta teorie la muzica si la blogging. Publicul se aduna si creste in jurul unui proiect creativ. Acel public este dinamic si nu e neaparat publicul la care te-ai gindit la inceput.” -- Florin Grozea in dialog cu Oana IONITA, 22 mai 2013, pe Modernism.ro

”Hit Yourself este prima carte inspirationala din muzica romaneasca. Este o carte cu 100 de idei si sfaturi concrete care te vor inspira, te vor ajuta, te vor surprinde. Am incercat sa scot la suprafata acele momente hotaritoare din vietile unor artisti de succes international care le-au marcat cariera si i-au transformat in vedete mondiale. Momente definitorii care pot inspira cititorii pentru propria lor cariera, fie ca este una muzicala, fie ca este un alt drum.
[...] Este momentul ca experienta si cunostintele mele sa fie puse intr-o carte pentru ca tinerii care se apuca de muzica sa aiba un instrument in plus pentru a transforma pasiunea lor intr-o mare lovitura.” -- Florin Grozea in interviu cu Stelian TURLEA, 17 mai 2013, in Ziarul de duminica, nr. 19

Despre Autor

Florin Grozea, compozitor, producator muzical, prezentator TV si antreprenor online, unul dintre cei mai apreciati artisti romani si fondatorul cunoscutei trupe Hi-Q.

Detaliile Produsului

Limba: Română
Coperta: Copertă moale
Pagini: 216
Editura: Polirom
Apariția: Aprilie 2013
ISBN: 978-973-46-3499-6
Dimensiuni: 13,2 x 20 cm
Greutatea: 0.3500

Pareri