Heidi, fetiţa munţilor Biblioteca pentru toți copiii

Heidi, fetiţa munţilor Biblioteca pentru toți copiii
80,00 MDL

Disponibilitate: În Stoc

Livrare
  • În Chișinău: 24 de ore (Livrare Gratis de la 599 MDL)
  • În Moldova: 2-3 zile (Livrare Gratis de la 599 MDL)

Doar 1 exemplar disponibil

    • 2 persoane au cumpărat recent acest produs.

Acceptăm plata cu LiberCard de la MAIB - plăți în 3 rate cu 0% dobândă!

sau

Carte disponibilă în:

Adresa Telefon Stoc
Vezi pe hartă UNIC et 1 Bestseller Chișinău bd. Ștefan cel Mare 8 068-799-033 Stoc limitat
Vezi pe hartă CENTRU Bestseller Chișinău str. Pușkin 35 068-799-033 Stoc limitat
Vezi pe hartă TELECENTRU Bestseller Chișinău str. Drumul Viilor 36/1 022-993-992 Stoc limitat

Descriere

„Cartea autoarei elvețiene rămâne un succes indubitabil nu doar pentru finețea cu care scriitoarea surprinde portretele personajelor sau pentru poezia limbajului în care își scaldă narațiunea, ci înainte de toate pentru această solidaritate și dragoste infinită pentru omenire.” (Diana Vrabie) Este povestea unei fetițe rămasă orfană la o vârstă foarte fragedă, care este crescută, pe rând, ba de mătușa ei, ba de bunicul său, apoi rămâne în grija unor oameni străini, unde nu se simte fericită, pentru că nu este liberă să facă acele lucruri care îi aduceau bucurie când stătea cu bunicul la munte.

Dar cu toate acestea este un copil vesel și energic, care iubește oamenii și este foarte încântată când poate da o mână de ajutor celor mai nefericiți ca ea. Iar în mijlocul naturii, pe culmile munților, printre căprițe și alături de prietenul său, Peter, și de bunic Heidi se simte cel mai bine... „Reînvierea naturii o încânta atât de mult pe fetița munților, încât aproape toată ziua și-o petrecea afară.

Asculta cu atenție șuieratul vântului ce bătea cu putere dinspre culmi, făcând să se zgâlțâie crengile bătrânilor brazi din preajma cabanei. Alerga de colo până colo, ca o frunză purtată de vânt, în dorința de a vedea ce flori au mai înflorit pe pajiștile înverzite și, aidoma gâzelor ce zburau din floare în floare, se bucura de orice nouă descoperire. Trăgea adânc în piept aerul proaspăt al primăverii și niciodată nu i s-a părut natura mai frumoasă ca acum.”-- Johanna Spyri, Heidi, Fetița munților

 
Descrierea Colecției

Colecţia "Biblioteca pentru toţi copiii" cuprinde cărţile de neuitat ale copilăriei, capodopere ale literaturii române şi universale, fără de care este greu să-ţi imaginezi o bibliotecă personală a unui cititor avizat, indiferent de vârsta acestuia.

Cărţile, destinate tuturor copiilor, dar... şi adulţilor care nu au avut încă şansa să le citească, sunt prefaţate de traducători, scriitori, istorici şi critici literari cunoscuţi.

Cine a cumpărat acest produs, a mai cumpărat:

Detaliile Produsului

Limba: Română
Coperta: Copertă tare
Pagini: 220
Editura: Prut Internațional
Apariția: 2015
ISBN: 978-9975-54-182-4
Dimensiuni: 15 x 20 cm
Greutatea: 0.4400

Pareri