Harta Răzuibilă a Moldovei

Harta Răzuibilă a Moldovei
450,00 MDL

Disponibilitate: Stoc epuizat

Livrare
  • În Chișinău: 24 de ore
  • În Moldova: 2-3 zile

Grăbește-te, produs cu stoc limitat!

    • 1 persoane au cumpărat acest produs.

Descriere

CĂLĂTOREȘTE ȘI RĂZUIEȘTE

"Se spune că o călătorie de o mie de kilometri trebuie să înceapă cu un singur pas. Noi spunem că această călătorie trebuie să înceapă cu o singură răzuire."

Prezentare ideii:
Cu toții visăm să călătorim cât mai mult. Mai ales, peste mări și țări, în locuri exotice, să descoperim culturi diferite. Dar nu ne dăm seama mereu că  Moldova e o destinație la fel de demnă de atenția noastră. Trebuie doar să căutăm mai perspicace, dar comorile se ascund pretutindeni.

Din dragoste pentru călătorii și mai ales turism local am decis să cream o hartă răzuibilă a Moldovei pentru a pune în valoare potențialul extraordinar al țării noastre. 

Suntem trei frați îndrăgostiți de natură și istorie și avem un crez că experiențele sunt mai importante decât lucrurile materiale. Am denumit acest proiect "Ghidul Hoinarului" și îți propunem să privești Moldova prin ochii cuiva care nu locuiește aici zi de zi, fără prejudecăți. Și să descoperi, asemenea unui copil, doar ce-i mai frumos.

Prezentarea produsului:
Harta Răzuibilă a Moldovei este un poster de dimensiuni mari în care este reprezentat geografic statul Republica Moldova cu toate cele 32 de raioane, centre raionale, municipii și unele orașe mai mari. Acest poster este acoperit cu o folie de cupru subțire asemănător cu cea pe care îl au biletele de loterie care se răzuiește ușor cu o monedă. După ce are loc răzuirea foliei aurite harta prinde culoare.

Pe partea stângă a acestui poster sunt 40 de pictograme a celor mai populare destinații turistice din Moldova care la fel sunt răzuibile. Acest top a fost făcut de noi bazându-ne pe alte clasamente făcute de diferite surse media și încercând să includem diferite tipuri de atracții turistice pentru a avea un rezultat comprehensiv.

Moldova este plină de comori, mai mult sau mai puțin ascunse. Unele, precum Cetatea Soroca, Castelul Mimi, Conacul lui Manuc Bey sau Mănăstirea Căpriana sunt recunoscute la nivel internațional. Totuși, multe locuri spectaculoase rămân în umbră. În acest top o să puteți găsi de la cele mai populare destinații turistice care probabil că le-ai vizitat până la unele care cu siguranță merită atenția ta. Noi îți recomandăm sa vizitezi cel puțin 3 destinații turistice dintr-un raion ca să poți spune cu demnitate că ai vizitat acel raion și să-l poți răzui pe hartă.

Utilizare:
Harta răzuibilă a Moldovei este un cadou original și ingenios pentru oricine dar în special potrivit atât pentru pasionații de călătorii, cât și pentru cei cu spirit de aventură. Pentru tine e un reminder să călătorești mai mult dar și un obiect decorativ care s-ar potrivi perfect deasupra biroului sau în living, alături de fotografiile din vacanță. Harta razuibila poate fi agățată în orice colț al casei, fie cu ajutorul unei rame tradiționale sau a uneia magnetice. 

Nu este disponibilă nicio descriere.
Deasemenea poate fi utilizată și drept quizz pentru a-i învăța pe copii tăi geografia și destinațiile turistice ale Moldovei.

Vine ziua şefului şi nu ştiţi ce să îi cumpăraţi? Mergeţi în vizită la naşi sau prieteni şi nu ştiţi ce să duceţi cadou? Mergeţi la o petrecere aniversară la un toddler sau adolescent şi nu ştiţi ce i-ar plăcea?
Harta răzuibilă a Moldovei poate fi un cadou excelent pentru prieteni, copii, adolescenţi, soţi, părinţi, naşi, colegi, şefi!
Caracteristici:
- Harta este acoperită cu o hârtie cerată care previne zgârieturile și este aqua-rezistentă.
- Dimensiune: 82 x 59 cm.
- Ambalată într-un tub rigid (dimensiuni 62 x 5 cm) ca să nu se deterioreze. 
- Grosimea: 300g

Cine a cumpărat acest produs, a mai cumpărat:

Detaliile Produsului

Limba: Română
Apariția: 2021
Dimensiuni: 82 X 59 cm

Pareri