Harta Răzuibilă a Lumii cu Drapele

Harta Răzuibilă a Lumii cu Drapele
450,00 MDL

Disponibilitate: Stoc epuizat

Livrare
  • În Chișinău: 24 de ore (Livrare Gratis de la 599 MDL)
  • În Moldova: 2-3 zile (Livrare Gratis de la 599 MDL)
    • 2 persoane au cumpărat recent acest produs.

Descriere

CĂLĂTOREȘTE ȘI RĂZUIEȘTE

"Se spune că o călătorie de o mie de kilometri trebuie să înceapă cu un singur pas. Noi spunem că această călătorie trebuie să înceapă cu o singură răzuire."

Prezentare ideii:
Suntem trei frați îndrăgostiți de natură și istorie și avem un crez că experiențele sunt mai importante decât lucrurile materiale. Vrem să vă prezentăm un produs care o sa vă facă să vă duceți mereu cu gândul la vacanțe și să vă păstrați amintirea vie despre acestea.

Prezentarea produsului:
Harta Răzuibilă a lumii este un poster de dimensiuni mari în care este reprezentat geografic tot globul pământesc cu cele 196 de țări și capitalele acestora. Acest poster este acoperit cu o folie de cupru subțire asemănător cu cel pe care îl au biletele de loterie care se răzuiește ușor cu o monedă. După ce are loc răzuirea foliei aurite harta prinde culoare. 
Rezultatul va fi o hartă a lumii unică și personalizată.

În partea inferioară a acestui poster sunt 252 de steaguri ale tuturor statelor lumii și a unor regiuni autonome care la fel sunt răzuibile. 

Utilizare:
Harta răzuibilă a lumii este un cadou original și ingenios pentru oricine dar în special potrivit atât pentru pasionații de călătorii, cât și pentru cei cu spirit de aventură. Pentru tine e un reminder să călătorești mai mult dar și un obiect decorativ care s-ar potrivi perfect deasupra biroului sau în living, alături de fotografiile din vacanță. Harta razuibila poate fi agățată în orice colț al casei, fie cu ajutorul unei rame tradiționale sau a uneia magnetice. 

Deschide fotografia
Deasemenea poate fi utilizată și drept quizz pentru a-i învăța pe copii tăi geografia lumii.

Vine ziua şefului şi nu ştiţi ce să îi cumpăraţi? Mergeţi în vizită la naşi sau prieteni şi nu ştiţi ce să duceţi cadou? Mergeţi la o petrecere aniversară la un toddler sau adolescent şi nu ştiţi ce i-ar plăcea?
Harta răzuibilă a lumii poate fi un cadou excelent pentru prieteni, copii, adolescenţi, soţi, părinţi, naşi, colegi, şefi!

Caracteristici:
- Harta este acoperită cu o hârtie cerată care previne zgârieturile și este aqua-rezistentă.
- Dimensiune: 82 x 59 cm.
- Ambalată într-un tub rigid (dimensiuni 62 x 5 cm) ca să nu se deterioreze. 
- Grosimea: 300g
Deschide fotografia

Cine a cumpărat acest produs, a mai cumpărat:

Detaliile Produsului

Limba: Română
Apariția: 2021
Dimensiuni: 82 X 59 cm

Pareri