Hamlet (Limba Română) [eBook]

Hamlet (Limba Română) [eBook]
0,00 MDL (0,00 RON)

Descriere

Hamlet, fiul regelui Danemarcei, este chemat acasă pentru înmormântarea tatălui și nunta mamei cu unchiul său. În urma unui episod bizar, tânărul descoperă că unchiul său, pe care ajunge să-l urasca, este vinovat pentru moartea regelui. Ura și dezamăgirea îl fac pe Hamlet să pună la cale un plan de-a dreptul diabolic.

Simulează nebunia (sau nu), îl ucide pe prim-ministru, iubește și apoi ignoră o tânără nevinovată care în cele din urmă înnebunește, uneltește împotriva unchiului, conspiră împotriva a doi prieteni bine intenționați și, în cele din urmă, își duce la bun sfârșit răzbunarea împotriva unchiului, însă cu costul vietii multor apropiați, punând in pericol viața lui și a mamei sale.

Despre Autor

William Shakespeare (n. 23 aprilie 1564[1] - d. 23 aprilie 1616) a fost un dramaturg și poet englez, considerat cel mai mare scriitor al literaturii de limbă engleză. El este adesea numit poet național al Angliei și “Poet din Avon” (“Bard of Avon”) sau "Lebăda de pe Avon" ("The Swan of Avon"). Lucrările sale au supraviețuit, incluzând și unele realizate în colaborare, opera sa fiind alcătuită din aproape 38 de piese de teatru, 154 de sonete, 2 lungi poeme narative, precum și alte multe poezii. Piesele lui de teatru au fost traduse în aproape fiecare limbă vorbită și sunt jucate mai des decât cele ale oricărui alt dramaturg.

Shakespeare a scris majoritatea lucrărilor sale cunoscute între 1589 și 1613. Piesele lui de început au fost în special comedii și sau drame istorice, genuri pe care el le-a ridicat la punctul de maxim de rafinament și artă până la sfârșitul secolului al 16-lea.

Cine a cumpărat acest produs, a mai cumpărat:

Detaliile Produsului

Titlu Original: Hamlet
Limba: Română
Compatibil cu: iPhone, iPad, Android, Kindle
Dimensiunea Fișierului: 451 KB
Pagini Ediție Print: 86

Pareri

Părerile Clienților 1 item(s)

E o carte foarte interesanta
It's a very interesting book
Evaluarea
Parerea lui Ana / (Plasată la data 12.04.2016)