Guten Appetit! Limba Germană pentru Ospătari, Chelneri, Recepționeri și Barmani

Guten Appetit! Limba Germană pentru Ospătari, Chelneri, Recepționeri și Barmani
159,00 MDL (39,75 RON)

Disponibilitate: Stoc epuizat

Descriere

Destinate ospatarilor, chelnerilor, receptionerilor si barmanilor interesati sa invete limbi straine, dar si turistilor care calatoresc in strainatate, cartile din seria „Pofta buna!” sint concepute pe modelul manualelor de conversatie.

Destinate ospatarilor, chelnerilor, receptionerilor si barmanilor interesati sa invete limbi straine, dar si turistilor care calatoresc in strainatate, cartile din seria „Pofta buna!” sint concepute pe modelul manualelor de conversatie, continind notiuni lexicale si gramaticale de baza, precum si expresii ce faciliteaza comunicarea cu interlocutorii straini.

Lectiile cuprind dialoguri, vocabular explicat si exercitii, iar la sfirsitul manualelor se afla cheia exercitiilor si dictionare de termeni uzuali. Notiunile de fonetica si gramatica sint prezentate intr-o maniera sintetica si concisa, accentul cazind pe partea de vocabular. Volumele din aceasta serie permit celor interesati sa-si stabileasca un ritm propriu de lucru.

Cuprins: Hallo • Mein Name ist Markus • Was mochten Sie? • Mahlzeiten • Wir möchten einen Tisch reservieren • Ein Telephongesprach • Reklamationen

Despre Autor

Lia Laura Loria-Rivel a absolvit Facultatea de Litere a Universitatii „Al.I. Cuza” din Iasi; in prezent este profesoara de limba germana la Colegiul National „Emil Racovita” din Iasi. La Editura Polirom a mai publicat: „Deutsch fur dich. Limba germana pentru tine“ (2003) si „Guten Appetit! Limba germana pentru ospatari, chelneri, receptioneri si barmani” (2006).

Detaliile Produsului

Limba: Română
Coperta: Copertă moale
Pagini: 336
Editura: Polirom
Apariția: 2006
ISBN: 973-681-923-X
Dimensiuni: 13 x 20 cm
Greutatea: 0.3000

Pareri