Gustul Dragostei

Mai multe poze

Gustul Dragostei
99,00 MDL (24,87 RON)

Disponibilitate: Stoc epuizat

Descriere

De peste 160 de ani, impozanta Cavendon Hall este reședința a două familii ale căror destine s-au întrepătruns inexorabil: aristocrații Ingham și slujitorii lor loiali, membrii familiei Swann.

Lady Daphne, cea mai frumoasă dintre cele patru fiice ale contelui, se pregătește să fie prezentată la curte și să-și facă debutul în înalta societate. Însă cineva și-a pus în gând să distrugă totul – și a ales cel mai crud mod cu putință. Consecințele pot fi dezastruoase atât pentru viața și reputația frumoasei tinere, cât și pentru întreaga familie și pentru numele de Ingham. Reîntoarcerea lui Hugo Ingham Stanton, vărul primar al contelui, alungat de la Cavendon Hall cu șaisprezece ani în urmă, va fi pentru Lady Daphne nu numai o salvare providențială, ci și găsirea unei iubiri pentru o viață.

Sub amenințarea Primului Război Mondial, familiile Ingham și Swann vor fi supuse unor încercări pe care nu le-ar fi crezut niciodată posibile – loialități vor fi puse sub semnul întrebării, secrete vor fi dezvăluite și iubiri vor fi trădate.

 

Detaliile Produsului

Limba: Română
Coperta: Copertă moale
Pagini: 432
Editura: Litera
Apariția: Iunie 2014
ISBN: 978-606-686-794-8
Dimensiuni: 10,7 x 17,7 cm
Greutatea: 0.3500

Pareri