Grant. Atlas de anatomie (Ediția a XIV-a) (LIVRARE: 7 ZILE)

Grant. Atlas de anatomie (Ediția a XIV-a) (LIVRARE: 7 ZILE)
1.609,00 MDL

Disponibilitate: La comandă

Livrare în decurs de 7 zile!

Descriere

Grant. Atlas de anatomie - Anne M.R. Agur, Arthur F. Dalley II (Ediția a XIV-a)


Cel mai riguros si mai detaliat obiect de studiu disponibil in domeniul anatomiei umane
Editia proaspat revizuita a atlasului GRANT contine referinte vizuale uimitoare si informatii de o relevanta clinica incontestabila.

De mai bine de 70 de ani, volumul de fata traverseaza etape de continua adaptare, pentru a satisface nevoile noilor generatii de studenti, mentinand in acelasi timp traditia de excelenta a emblemei GRANT. Ilustratiile extrase din specimene reale, prezentate in secvente de disectie de la suprafata in profunzime, au transformat acest atlas de anatomie intr-un instrument de studiu esential. Editia a XIV-a a fost revizuita cu meticulozitate, pentru a inlesni experienta de invatare a structurii si functiilor corpului uman.

Structura riguros organizata le permite cititorilor sa extraga cu mare usurinta informatiile concise sau aprofundate de care au nevoie. Atlasul contine:

-          Imaginile initiale recolorate, la un nivel ridicat de vizibilitate a tesuturilor, ceea ce ajuta la formarea de constructii 3D pentru fiecare regiune a corpului

-          Diagrame schematice care clarifica toate conceptele anatomice

-          Legende care descriu aplicatiile clinice, oferind indicatii pretioase pentru practica medicala

-          Mai mult de 100 de RMN-uri semnificative clinic, imagini CT, scanari cu ultrasunete si desene de orientare

-          Tabele actualizate care ajuta la clasificarea muschilor, a vaselor sangvine si a altor informatii anatomice esentiale

Public-tinta: Atlasul de anatomie GRANT se adreseaza studentilor medicinisti, dar si profesionistilor din domeniul medical pe care ii avantajeaza acest format practic si usor de consultat.

Cine a cumpărat acest produs, a mai cumpărat:

Detaliile Produsului

Limba: Română
Coperta: Copertă moale
Pagini: 896
Apariția: 2018
Dimensiuni: 21 x 29.7 cm

Pareri