Gramatica Practică a Limbii Engleze (Ediția a II-a. 2 Vol.)

Gramatica Practică a Limbii Engleze (Ediția a II-a. 2 Vol.)
346,00 MDL (86,50 RON)

Disponibilitate: Stoc epuizat

Descriere

O carte scrisa pentru toti cei care doresc sa-si insuseasca, sa-si sistematizeze sau sa-si consolideze cunostintele lexico-gramaticale de limba engleza.

Gramatica permite celor interesati sa-si stabileasca un ritm propriu de lucru si de parcurgere a materialului. Cititorul poate decide la ce nivel al cunostintelor doreste sa ajunga: doar pentru a se putea face inteles sau pentru a comunica eficient si nuantat in aceasta limba. Exercitiile aplicative urmeaza principiul gradatiei faptelor lingvistice, pentru a putea corespunde unui numar cit mai mare de cititori.

Cheia rezolvarii corecte a acestor aplicatii practice este data intr-un capitol separat la sfirsitul cartii, fiecare cititor avind posibilitatea de a-si autoevalua cunostintele dobindite fara vreun ajutor suplimentar.

Cuprins: Substantivul • Articolul • Adjectivul • Pronumele • Numeralul (vol. I) • Verbul (vol. II)

Despre Autor

Rada Proca este cadru didactic la Universitatea Tehnica „Gheorghe Asachi” Iasi, catedra de limbi straine. Este absolventa a Facultatii de Filologie, sectia engleza-romana, a Universitatii „Al.I. Cuza” Iasi, doctor in stiinte filologice din 1988; bursier Fulbright Visiting Scholar la Universitatea statului Washington, Seattle, Statele Unite; a urmat un curs de specializare in Marea Britanie la Universitatea din Lancaster (1993). Rada Proca a scris peste 50 de studii si comunicari in reviste de specialitate (limba si literatura engleza, literatura universala si comparata, lingvistica, metodica). A publicat Universul candorii (1996); Gramatica practica a limbii engleze (2 vol., 1999, la Editura Polirom).

Detaliile Produsului

Limba: Română
Coperta: Copertă moale
Pagini: 432
Editura: Polirom
Apariția: 2004
ISBN: 973-681-860-8
Dimensiuni: 16 x 23,5 cm
Greutatea: 0.3000

Pareri