Grădinarul din Rai

Mai multe poze

Grădinarul din Rai
199,00 MDL (49,99 RON)

Disponibilitate: Stoc epuizat

Descriere

"Intr-un colţ de dimineaţă a visat un vis frumos. Parcă stătea cu un coş de mere la intrarea în Rai. Era un timp fantastic, care te vrăjea. Nu ştia ce căuta acolo. Poate venise la Maica Maria să-i ceară sfat?! Sau poate încerca să ştie ce o aşteaptă?! Pe lângă ea zburau păsări şi alte insecte care parcă nici nu o luau în seamă. Ruptă dintr-un gând, mergea spre o casă pe care o zărise întâmplător.

Un bărbat în straie albe o măsură din cap până-n picioare, dar nu-i vorbi deloc. Semăna mai mult a grădinar, deoarece mâinile sale erau pline de trandafir, iar în traista sa se vedea câteva crenguţe cu flori. Îi lua din mână coşul cu mere si se făcu nevăzut. Rămase neclintită. In jur nu era ţipenie de om. Dar simţi că o pereche de ochi o urmăreau mereu. Poate erau ochii lui Dumnezeu sau a unui îngeraş... Și în acel moment se trezi." -- Cu drag Vio Nagacevschi

Grădinarul din Rai e primul roman scris de cunoscuta poetesă, Viorica Nagacevschi. Autoarea e la vârsta dragoste: (dar când, oare, femeile nu sunt la vârsta dragostei?!) şi, fireşte, e despre dragoste. În fiecare propoziţie, scrisă într-o frumoasă limbă română, în orice episod se simte talentul autoarei şi, mai ales, femeia. Femeia modernă, dar căutând tradiţional, dragostea ideală.

Ca orice carte de dragoste, Grădinarul din Rai, va avea mulţi-mulţi cititori, mai cu seamă, cititoare, deoarece, cum a spus şi ea: Iubirile rămân cele mai frumoase urme lăsate în suflet fără a călca pe ele.” -- Andrei Strâmbeanu

Despre Autoare

Viorica Nagacevschi născută în satul Cosăuţi, raionul Soroca. In anul 1991 a absolvit Facultatea de Litere a Universităţii de Stat din Moldova, iar în 1999 - Facultatea de Drept a aceleiaşi Universităţi.

Este autoarea cărţilor de versuri: Flori de ziua ta (2003) şi Eroul zilei (2007); a lansat un CD cu versuri şi video Eroul zilei (2007).

Detaliile Produsului

Limba: Română
Coperta: Copertă moale
Pagini: 328
Editura: Pontos
Apariția: 2014
ISBN: 978-9975-51-545-0
Dimensiuni: 13 x 20,2 cm
Greutatea: 0.3800

Pareri