Grădina uitată

Grădina uitată
158,00 MDL

Disponibilitate: Stoc epuizat

Livrare
  • În Chișinău: 24 de ore (Livrare Gratis de la 599 MDL)
  • În Moldova: 2-3 zile (Livrare Gratis de la 599 MDL)

Descriere

Descrierea Cărții

Peste câteva zeci de ani, Nell O'Connor porneşte în căutarea adevăratei sale identităţi, într-o călătorie având drept punct final un conac ciudat, despre care se crede că ar fi bântuit, Blackhurst, cândva proprietatea familiei aristocrate Mountrachet.

La moartea lui Nell, nepoata ei, Cassandra, intră în posesia unei moşteniri neaşteptate. Conacul Blackhurst şi grădina sa uitată dezvăluie treptat secretele familiei Mountrachet, dând la iveală legătura dintre cele trei femei, aparţinând unor generaţii diferite, ale căror destine excepţionale se continuă unul pe celălalt.

Grădina uitată, cel de-al doilea roman al lui Kate Morton, egalează succesul internaţional al cărţii sale de debut, Casa de la Riverton, devenind bestseller New York Times în SUA. În anul 2009 a fost recompensat cu General Fiction Book of the Year, în cadrul Australian Book Industry Awards (ABIA). Romanele lui Kate Morton sunt publicate în peste treizeci şi cinci de ţări.

Recenzii

 „Kate Morton a scris o carte de succes, cu un subiect tulburător, o poveste de dragoste emoţionantă, dar tensionată, şi un final-şoc.“ - Publishers Weekly

„Romanul lui Kate Morton îşi învăluie treptat cititorul într-o vrajă şi o frumuseţe irezistibile.“ - Waterstone's Books Quarterly

Video despre Carte


Despre Autoare

Kate Morton s-a născut în 1976 la Berri, în sudul Australiei, fiind cea mai mare dintre cele trei fete ale familiei. A studiat arta dramatică la Trinity College din Londra. A urmat cursurile de literatură engleză de la University of Queensland. Primul ei roman, Casa de la Riverton (The House at Riverton) a fost tradusă în peste 35 de ţări.

Cel de-al doilea roman, Grădina uitată (The Forgotten Garden), a ajuns pe primul loc în topul bestsellerurilor din Australia şi Marea Britanie. În 2010 vede lumina tiparului cel de-al treilea roman al lui Kate Morton, The Distant Hours, care se bucură de acelaşi succes.

www.katemorton.com

Cine a cumpărat acest produs, a mai cumpărat:

Detaliile Produsului

Titlu Original: The Forgotten Garden
Limba: Română
Coperta: Copertă moale
Pagini: 480
Editura: Humanitas
Apariția: 2011
ISBN: 978-973-689-400-X
Dimensiuni: 13 x 20 cm
Greutatea: 0.4600

Pareri