Gossip Girl. Te voi iubi mereu

Gossip Girl. Te voi iubi mereu
138,00 MDL (27,74 RON)

Disponibilitate: Stoc epuizat

Descriere

Un roman plin de placeri vinovate, dintr-o serie in care, odata ce au intrat, cititorilor le e imposibil sa iasa.

In sfarsit, s-a intamplat: am ajuns la facultate. Am luat-o de la capat. Nimeni nu stie dupa cine ravneam in liceu, ce note am luat la examenul de admitere, unde locuiesc parintii nostri sau cand am ajuns niste rebeli. Am invatat lucruri noi, ne-am facut prieteni noi si poate chiar am intalnit marea dragoste. Ne-am schimbat.

Cel putin unii dintre noi. Dar vechile obiceiuri sunt greu de uitat – mai ales cand esti pus fata in fata cu cei mai buni fosti prieteni sau cu fostele iubiri. Toata lumea a revenit in oras pentru sarbatori, asa ca vacanta va fi plina de machiaje, despartiri si schimbari. Norocul vostru e ca sunt aici, gata sa povestesc fiecare scandal. Sa inceapa jocul !

 

 Despre Autor

 

Cecily von Ziegesar s-a născut în 1970 la New York. După ce a absolvit Colby College a lucrat timp de un an la un post de radio din Budapesta, apoi s-a întors în Statele Unite pentru a urma cursuri de creative writing la Universitatea din Arizona. În 2002 a început să publice seria Gossip Girl din care au fost publicate până în prezent treisprezece volume. Seria a fost tradusă în treizeci și trei de țări și a devenit un fenomen international, fiind considerată Sex and the City pentru adolescenți. The It Girl, cuprinzând până acum zece romane, este ce-a de-a doua serie a autoarei americane.

Titluri: Seria Gossip Girl: Gossip Girl (trad. rom. Gossip Girl), You Know You Love Me (trad. rom.Știți că mă iubiți), All I Want Is Everything (trad. rom. Vreau totul), Because I’m Worth It (Pentru că merit), I Like It Like That (trad. rom. Cum îmi place mie), You’re the One That I Want (trad. rom. Pe tine te vreau), Nobody Does It Better (trad. rom. Nimeni n-o face mai bine, 2009),Nothing Can Keep Us Together (trad. rom. Cei mai buni... dușmani, 2009), Only In Your Dreams(trad. rom. Doar în visele tale, 2010), Would I Lie To You, Don’t You Forget About Me, It Had to Be You, I Will Always Love You. Seria The It Girl: The It Girl, Notorious, Reckless, Unforgettable, Lucky, Tempted, Infamous,Adored, Devious, Classic. 

Detaliile Produsului

Titlu Original: I Will Always Love You
Limba: Română
Coperta: Copertă moale
Pagini: 560
Editura: Nemira
Apariția: Noiembrie 2013
ISBN: 978-606-579-380-4
Dimensiuni: 10,7 x 17,7 cm
Greutatea: 0.3500

Pareri