Gordon Găteşte Sănătos

Gordon Găteşte Sănătos
292,00 MDL (73,00 RON)

Disponibilitate: Stoc epuizat

Descriere

Suntem ceea ce mâncăm – și toată lumea vrea să fie sănătoasă și să arate bine. Maestru bucătar celebru, maratonist pasionat și prezentator de televiziune plin de energie, Gordon Ramsay este un model pentru cei care vor să mănânce bine și, totodată, să se mențină în formă.

Cartea de față prezintă peste 60 de rețete apetisante, cu ingrediente proaspete, preparate într-o manieră sănătoasă și perfect adaptate vieții noastre cotidiene. Gordon oferă idei originale pentru mic dejunuri, brunch‑uri și deserturi savuroase. Totodată, ne prezintă metode de gătit simple, care optimizează gustul ingredientelor și care sunt în deplină armonie cu dorința noastră de a avea un stil de viață plin de energie.

Despre Autor

Gordon Ramsay a primit treisprezece stele Michelin pentru restaurantele sale din Londra şi din New York. Începând din anul 2001, pentru preparatele sale excelente, restaurantului lui din Chelsea i s-au acordat în mod constant trei stele Michelin.

Celebrul maestru bucătar este gazda unor emisiuni de televiziune de succes: Ramsay's Kitchen Nightmares (Coşmar în bucătărie, Paprika TV), The F Word (Cu F de la Fantastic, Paprika TV) şi Cookalong Live.

www.gordonramsay.com

Detaliile Produsului

Limba: Română
Coperta: Copertă moale
Pagini: 160
Editura: Litera
Apariția: Februarie 2014
ISBN: 978-606-686-495-4
Dimensiuni: 16,6 x 22,3 cm
Greutatea: 0.2000

Pareri