Goana Nebună a Lumii

Goana Nebună a Lumii
270,00 MDL

Disponibilitate: Stoc epuizat

Livrare
  • În Chișinău: 24 de ore (Livrare Gratis de la 599 MDL)
  • În Moldova: 2-3 zile (Livrare Gratis de la 599 MDL)

Descriere

Un elogiu închinat oraşului New York. Cu toate că e scris într-un stil urban, alert, fără astâmpăr şi reticenţe, şi vorbeşte despre o lume profund tehnologizată, romanul lui ColumMcCann, Goana nebună a lumii, este, în esenţă, o rapsodie.

O reţea, elegant ţesută, de personaje din toate mediile sociale, ale căror voci, reconstituite cu un har al autenticităţii demn de un arheolog, se întâlnesc, aducându-şi fiecare propria poveste de viaţă, în jurul a ceea ce a fost numit "delictul artistic al secolului XX": pe 7 august 1974, echilibristul francez Philippe Petit a traversat ilegal, mergând pe sârmă, spaţiul dintre cele două turnuri ale World Trade Center din New York.

O rapsodie tragi-comico-eroică, orchestrată simfonic, a metropolei americane, dar şi, simbolic, a lumii de azi, într-o epocă neliniştită care, privită prin ochii acestei cărţi, o prefigurează pe a noastră.

Despre Autor

Colum McCann s-a născut la Dublin, în 1965, şi şi-a început cariera ca jurnalist în presa irlandeză. La începutul anilor 1980, el a luat o bicicletă şi a traversat întreaga Americă de Nord, apoi a lucrat într-un program pentru minori delincvenţi în Texas. Dupã un an şi jumătate în Japonia, el şi soţia lui Allison s-au mutat la New York, unde locuiesc în prezent cu cei trei copii – Isabella, John Michael şi Christian.

Cine a cumpărat acest produs, a mai cumpărat:

Detaliile Produsului

Limba: Română
Coperta: Copertă moale
Pagini: 576
Editura: Rao
Apariția: Noiembrie 2010
ISBN: 9786068251059
Dimensiuni: 13 x 20 cm
Greutatea: 0.6500

Pareri