Ghidul Xenofobului. Italienii

Ghidul Xenofobului. Italienii
50,00 MDL (11,21 RON)

Disponibilitate: Stoc epuizat

Descriere

Colectia Ghidul Xenofobului este o capodopera in miniatura, un univers in format de buzunar: micile calitati si marile defecte ale omenirii, intr-o calatorie sarmanta si ireverentioasa, plina de umor si onestitate. Vindeca de xenofobie aproape garantat!

"Legile italiene ar fi perfecte in lipsa italienilor, care le acorda prea putina atentie. Spre exemplu, desi centura de siguranta este obligatorie, putini o folosesc, iar in unele regiuni se bucura de mare succes tricourile imprimate cu o centura de siguranta. Folosirea claxonului este oficial interzisa in zonele locuite, unde viteza maxima admisa e de cincizeci de kilometri la ora, dar asemenea reglementari sunt complet ignorate de toata lumea, deopotriva, desi politia le mai aplica din cand in cand, in special in cazul soferilor de la volanul masinilor cu numar de inmatriculare din alte tari sau alte regiuni ale Italiei."

"Italienii cred cu convingere ca, desi alte tari ar putea fi mai puternice si mai bine organizate decat Italia, in realitate toti se comporta ca ei si sunt la fel de corupti ca ei, doar ca uneori sunt ceva mai destepti si nu-i prinde nimeni."

Detaliile Produsului

Titlu Original: The Xenophobe’s Guide to the Italians
Limba: Română
Coperta: Copertă moale
Pagini: 128
Editura: Nemira
Apariția: 2009
ISBN: 978-606-8073-87-3
Dimensiuni: 10,7 x 17,8 cm
Greutatea: 0.4500

Pareri